18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (4) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:08
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Black Snake 2017-05-03, 21:38 3
Haha w zimę z babcią pojechałem na pusty plac "podriftować" to się cieszyła i podobało jej się, a ta tu w panikę wpada O.o

"Nie dyskutuj z idiotą,bo najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu,a potem pokona doświadczeniem""Zwierzęta w ogrodzie patrzyły to na świnię,to na człowieka,potem znów na świnię i na człowieka,ale nikt już nie mógł się połapać,kto jest kim
Zgłoś
Cryo 2017-05-03, 21:44 4
Podriftuje, zabije kogoś i dopiero będzie cieszył bułę. Idioci bez wyobraźni nie powinni dostawać prawka.
Zgłoś
MadDave 2017-05-03, 21:47 8
@up jakbyś wyłożył 15k dla synia który najprawdopodobniej prędzej czy później się rozpierdoli i zginie to też byś się wkurwiał. Jeszcze matka pewnie miała jakieś nadzieje że chociaż bezpiecznie jeździ, po takiej próbce zapewne będzie brała relanium za każdym razem gdy syn będzie gdzieś jechał ze znajomymi.
Ale tak to już z niektórymi jest, albo jest się odpowiedzialny albo nie.

może i nie najlepszy komentarz ale jako tako.
Zgłoś
BrianGriffin 2017-05-03, 22:03
Dlatego nie robi sie dzieci i jest spokój. Nie żeby sie bać o gówniaka, ale później można się zdziwić i spłacać jakieś odszkodowania.

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
XM195 2017-05-03, 22:06 2
Łódź kruwa
Zgłoś
lutero907 2017-05-03, 22:06 17
Haha tyle przestraszonych pizd z bólem stuleji co na sadisticu to chyba nigdzie
Zgłoś
tefone 2017-05-03, 22:29 1
Pfff tez mi cos przednionapedówką sprobuj, a noe gaz do polowy i caly czas w okregu, no faktycznie kozak, kurwa
Zgłoś
dennissliwa 2017-05-03, 23:24
TT4 w tym is200 jest szpera że tak lata bokiem?
Zgłoś
TT4 2017-05-03, 23:42
dennissliwa, Prawdopodobnie tak jeżeli jest to wersja Sport. IS300 już każdy ma.

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
dennissliwa 2017-05-04, 11:21
TT4 napisał/a:

dennissliwa, Prawdopodobnie tak jeżeli jest to wersja Sport. IS300 już każdy ma.

Ja mam is200 wersję sport i nie mam szpery z ograniczonym poślizgiem. Temu pytam czy ma bo jakoś łatwo bokiem staje. U mnie często tylko jednym kołem kręci.
Zgłoś
TT4 2017-05-04, 16:13
Up jak masz 3500 zł plus robocizna to możesz wstawiać

inter-rally.pl/product-pol-50509-Szpera-helikalna-torsen-Lexus-IS200.h...

Syneczkowie nie wysiadacie tutaj...

youtube.com/watch?v=6od76UNHt-M
Zgłoś
razak 2017-05-04, 19:51 1
reakcje mamy słychać, ale gdzie drift ?
Zgłoś
tranzystor 2017-05-04, 22:22 1
razak napisał/a:

reakcje mamy słychać, ale gdzie drift ?

Nie zagłębiaj się w temat, teraz każdy w byle japońskim rupieciu chce się poczuć jak w BMW serii M.
Zgłoś
matumi 2017-05-04, 23:59
Ja pierdole, myślałem, że to sadistic, a wy tu macie większy ból dupy niż 8 latek z kutasem papieża w dupie.
Zgłoś
mietul 2017-05-05, 0:18
Dobrze było! Piwko!
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów