📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
45 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
To jest żywcem zerżnięte od tego grubasa boogie czy jak mu tam, który dostał PS4 przedpremierowo. Tak jak Sony wysłało grubasowi konsolę, tak pewnie marketingowcy od SW zapłacili za ten filmik.
Drogi autorze, i po co to wrzucałeś? Teraz się typ cieszy, ze ludzie oglądają jego nieudolne aktorzenie i nabijają wyświetlenia. więcej wyświetleń tego = więcej innych mu podobnych
oj tam przecież ten filmik to taka naśmiewka z tych wszystkich zagorzałych fanów
Ja pierdole jakimi wy jestescie tempymi kurwami, juz wiem skad kaczynski ma tylu wyborcow. Gosci robi polewke z fanow star-wars a wy mu przypisujecie rzeczywiste intencje. Co z pierdolone glaby z was. A usmialem sie nie ziemsko bo cale statr wars do amerykansjkie gowno
kurwa patrze na to z przymrozeniem oka, zescrollowałem niżej i mi się buźka uśmiechnęła
a scena jak wali konia rdd2 jest mistrzowska
w 1:50 myślałem że zacznie ruchać tą zabawkę ale jednak nie...
no i w 2:02 jednak moje przeczucie "doszło"
ołmajgod. niech to ktoś zajebie zanim złoży jaja.
no i w 2:02 jednak moje przeczucie "doszło"
ołmajgod. niech to ktoś zajebie zanim złoży jaja.
Ludzie to jest wyreżyserowane
gość to ritch evans i razem z Baumenem i Stoklasą są znani że robią sobie jaja ze star wars
obejrzyjcie sobie więcej ich video na Red Letter Media a nie komentujcie i obrażajcie kogoś o kim nie macie pojęcia
oni zrobili 70 minutową recenzje star wars gdzie jadą po każdym szczególe tego filmu.
gość to ritch evans i razem z Baumenem i Stoklasą są znani że robią sobie jaja ze star wars
obejrzyjcie sobie więcej ich video na Red Letter Media a nie komentujcie i obrażajcie kogoś o kim nie macie pojęcia
oni zrobili 70 minutową recenzje star wars gdzie jadą po każdym szczególe tego filmu.
Ja pierdole... Wasze gówno wylewa się z monitora, to co piszecie świadczy o tym jak łatwo wami manipulować lemingi. Gość kręci filmik w którym gołym okiem widać, że ciśnie z fanów star wars, ale wy w waszej kurwa wszechwiedzy widzicie skrajnie uzależnionego od tego szajsu nerda i liczycie na piwka jak mu pociśniecie. Kurwa przecież to jest oczywiste od pierwszych 20 sekund...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów