Jest też kilka bardzo przyjemnych dziewczyn
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
filmy oczywiscie widziałem dawno. co do drugiego widac z samego początku że udawane, nie wspomnę o końcówce.... żenada. Pewnie zrobili ten filmik wyłącznie po to aby pokazac jak wyglądają drift cycki
Na chuj ta zjebana muzyka w tle ?!
Zjebany to jestes ty, Piosenka to Pendulum - Witchcraft dla nie wiedzacych.
UWAGA, pedał w 1:02
@ up
Dla niektórych drum and base to i tak dubstep
Pendulum robi świetną muzykę do jazdy samochodem, ćwiczeń, rozkmin. Btw. otwórzcie się trochę na muzykę a nie tylko klasyki i klasyki. Sam np. uwielbiam AC/DC ale Pear Jam mnie mdli. Każdy ma gusta i guściki, ale nie krytykujcie ludzi że ktoś woli techno a ktoś ambient.
Dla niektórych drum and base to i tak dubstep
Pendulum robi świetną muzykę do jazdy samochodem, ćwiczeń, rozkmin. Btw. otwórzcie się trochę na muzykę a nie tylko klasyki i klasyki. Sam np. uwielbiam AC/DC ale Pear Jam mnie mdli. Każdy ma gusta i guściki, ale nie krytykujcie ludzi że ktoś woli techno a ktoś ambient.
W tym filmiku chodzi o dźwięk silników także, to jest klip o autach a nie teledysk jakiś kurwa. Jak chcę posłuchać muzyki, to włączam teledysk, jak chce podziwiam symfonię tych silników, to włączam takie coś jak wyżej (bez głupiej muzyczki w tle). Proste? jak drut.
Z debilami nie ma potrzeby rozmawiać o muzyce. Muzyka jest jedna słuszna - ta, którą debil słucha.
Też uważam że są gusta i guściki, ale mój post o muzyce odnosił się do tego, że film mógłby być bez muzyki, co by było bardziej na plus. tyle
2:19 czemu nie poleciałem samolotem 11 września 2001
Dlaczego blondynka nie boi się prędkości?
Bo prędkość omija głupotę szerokim łukiem.
Bo prędkość omija głupotę szerokim łukiem.
eh... jak ja lubię zapierdalać
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów