📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:03
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Szkoda, że tylu mówi o porażce naszych kopaczy, a tak mało mówi o sukcesie siatkarzy...
Nic się nie stało, bo przyzwyczailiśmy się do tego, że nasz kraj jest dymany z każdej strony w każdej z możliwych pozycji , dzień jak co dzień. Dostaliśmy w pizde jak zawsze, czyli wszystko w normie-nic się nie stało
Dlatego kibicuję siatkarzom, oni nas nie zawodzą i tłuką Brazylię. Niestety i tak polacy będą się emocjonować tymi frajerami z miernymi umiejętnościami. Co sami potwierdzili gadaniem, że chcą mieć z góry ustaloną kwotę za Euro bez względu czy awans jest czy go nie ma.
Zęby tej Górniak zachęcają, żeby jej przyjebać młotkiem.
Zęby tej Górniak zachęcają, żeby jej przyjebać młotkiem.
Jakie ząbki mmmm
Znów nic się nie stało i w tym cały problem, bo mogło. Nie jestem pseudo patriotą który wywiesza flagi na samochodach, ale nie jestem też super kibicem, który jest fanatykiem i zawsze będzie bronił patałachów.
Nasza reprezentacja zafundowała nam świetną drugą połowę z Rosją i całkiem niezłe 20 minut z Czechami, za to jestem wdzięczny bo i tak widać dużą poprawę, ale nic poza tym. Niestety do Niemców biegających 70 minut bez zmęczenia nam trochę brakuje, ale i tak się ciesze bo przynajmniej ruscy też nie wyszli, a my się do tego w dużej mierze przysłużyliśmy ;]
Nasza reprezentacja zafundowała nam świetną drugą połowę z Rosją i całkiem niezłe 20 minut z Czechami, za to jestem wdzięczny bo i tak widać dużą poprawę, ale nic poza tym. Niestety do Niemców biegających 70 minut bez zmęczenia nam trochę brakuje, ale i tak się ciesze bo przynajmniej ruscy też nie wyszli, a my się do tego w dużej mierze przysłużyliśmy ;]
Spermowe usta hit tego lata no i powiedzenie które mnie szewsko wkurwia: Stały fragment gry!
Stały fragment gry Polaków to stałe przegrywanie
Stały fragment gry Polaków to stałe przegrywanie
To ostatnie mógłby sobie darować, bo się KURWA STAŁO! (choć z ruskimi grali dobrze)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów