📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Przy wstawianiu takich filmików powinna sie pojawiać informacja "może powodować zaburzenia erekcji"
hehe oglądam, słyszę w filmiku aaaaaaaaaaaaaaa, i za oknem tez słyszę ja ktoś drze japę, niemal ze w tym samym momencie hehehe
Zaprosiłbym ją do cukierni, zakupił dwa kawałki ciasta i szybko łapczywie wpierdoliłbym je na jej oczach. Mina i reakcja była by podobna, a wieloryb zostałby wyruchany
Zaprosiłbym ją do cukierni, zakupił dwa kawałki ciasta i szybko łapczywie wpierdoliłbym je na jej oczach. Mina i reakcja była by podobna, a wieloryb zostałby wyruchany
Czy mi się wydaje, czy ona mówi " this MOViE gonna be good" ? Od kiedy Skyrim to film ? Pewnie obejrzała zwiastun przed świtem i poryczała sie w momencie jak edzio rozwalił łóżko XD.
ja przetłumaczę co powiedziała: Ta gra jest tak super że aż pójdę do McDonalda i jeszcze zwiększę masę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów