Fap time !!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 1:14
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:00
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ciekaw jestem i prosze o odpowiedz, kiedy piszecie fap time, fap fap albo cos takiego to jest w sensie doslownym i faktycznie yy.. tak macie?
@up, no jasne że tak. a Ty tak nie masz ? fap fap fap fap...
Był filmik i co? Większość nawet nie potrafi powiedzieć "cześć" do fajnej panny, a tu jeno fap-fap. Żenua.
Jezus Maria, Chryste Panie. Ktoś wrzucił już pierwszą część. A tu proszę, siostra bliźniaczka. Coś pięknego
można tu goovno byle miało cycki i komentarze lecą... Wolę rude laski!
Od dzisiaj zagaduje laski w autobusie. Koniec tej nieśmiałości, może któraś z nich będzie wyglądać tak ja ta Pani.
Normalnie jak zobaczyłem ten film przypomniał mi sie tytuł : "Gołe baby w samym ubraniu". Ładna, "nie powiem, że nie" ale i tak moje powiedzenie ruchał bym skończy sie na tym, że napisze ten komentarz. A wiec ruchałbym.
NanoRurka napisał/a:
Zacznij od: bileciki do kontroli !Od dzisiaj zagaduje laski w autobusie. Koniec tej nieśmiałości, może któraś z nich będzie wyglądać tak ja ta Pani.
majkelson napisał/a:
Jezus Maria, Chryste Panie. Ktoś wrzucił już pierwszą część. A tu proszę, siostra bliźniaczka. Coś pięknego
Kurwa człowieku ! Za twą dobroć wynagrodzą Cię. To jest tak piękne, że żołnierz stoi na baczność i po kasku go trzeba bić
nazwisko tej pani?
dawać chłopaki, kto ją zna?
stwórca miał dobry dzień jak ją projektował .
100% kobieta
dawać chłopaki, kto ją zna?
stwórca miał dobry dzień jak ją projektował .
100% kobieta
panowie, tylek jak i cala reszta jest mega apetyczny i ruchalbym ile wlezie, ale trzeba zauwazyc, ze marka besame, ktorej jest to pokaz jest takim kolumbijskim victoria's secret wiec te panie spelniaja latynoskie standardy, czyli pupa jest nieco przyduza i w naszych realiach taka pani ubrana w jeansy wygladalaby nieco dziwnie na ulicy, co mozna zauwazyc jesli nie patrzy sie tylko chujem
no i to jest pupa która będzie dzieci rodziła, a nie takie kanciaste coś na czym się tylko można poobijać. Jestem zdecydowanie na tak!
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów