18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (6) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Realia lat 80
R................t • 2014-11-06, 10:43
Lata 80.
Jacek - licealista, leń, pijak, pozytywny gość który pomimo swoich wad umie odnaleźć się w realiach świata.
Leszek - jego kumpel od wina (łajza).
Teresa - Nauczycielka LO (stara kurwa, łapówkarka).

Jacek nie za bardzo zasługiwał na promocję do następnej klasy, ale że Teresa była litościwa poszła na układ, ze pomoże jej w odświeżeniu mieszkania (jakieś małe malowanie, poodkręcanie szafek itp).

Godziny południowe, Jacek zapierdala z majzlem, pędzlem itp przy okazji sącząc winko, towarzyszy mu Leszek (oficjalnie Jacek jest sam). Przez okna zauważa Teresę, która korzystając z długiej przerwy leci do mieszkania skontrolować postęp prac. Alarm bombowy - Leszek do schronu (szafy). wino schowane, okno otwarte żeby nie waliło. Wchodzi Teresa, zamienili 2 zdania, obejrzała przedpokój, pokój kuchnię, coś tam burknęła, stoi przy wyjściu i otwiera drzwi do łazienki, obejrzała, trzasnęła drzwiami niezadowolona (trzask jak drzwi wyjściowe) i stoi skonsternowana - chwila takiego zawieszenia/zamyślenia wiecie...

Ciszę w której Teresa myśli nad wydaniem dyspozycji przerywa radosny głos z szafy..

DOBRZE ŻE TA STARA KURWA JUŻ POSZŁA..

EPILOG: Jacek i tak uzyskał promocję, Leszkowi nic nie zaszkodziła bo on z zawodówki był. Wszyscy już nie żyją (chłopaki się zapiły, Teresa ze starości)
Zgłoś
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
dlx 2014-11-06, 19:33
Kurwa chociażby dlatego, że 82 osoby ogarnęły o co chodzi.
Zgłoś
raistpol 2014-11-06, 19:42 6
@oczami30latki

on napisał "niedoruchanymi 30-tkami".

A z tymi ciężko się dogadać.

po drugie chłopaki mają rację.
Musisz skomentować każdą wstawkę na stronie, nawet jak nie masz nic do dodania?

Co jest kurwa?
Z piczy Ci leci jak widzisz te piwa i rosnącą ilość postów?

edit:

Była tutaj kiedyś taka, co, też produkowała się bardzo w każdej wstawce, tylko że, w porównaniu do Ciebie wkurwiała o wiele mocniej..Znikła jak działacze opozycyjni w Rosji
Zgłoś
o................i 2014-11-06, 20:10 1
raistpol,
pisałam, pisałam i pisałam - doszłam do wniosku, że to nie ma sensu, bo wyjdzie, że się tłumaczę i efekt inny od zamierzonego - dam wam po piwie, poleję wódki i będę komentować dalej celem podniesienia wam ciśnienia

edit: czy zniknę... jak się znudzę, to na pewno...
i dlaczego nie bierzesz pod uwagę, że facet też może być niedoruchany - to że ktoś ma żonę czy kobietę nie jest jednoznaczne z regularnym i fajnym seksem - i nie zauważyłam aby był tam tekst "niedoruchanymi 30-tkami".
Zgłoś
kials 2014-11-06, 20:25
oczami30latki Weź se kurwa na kołek osinowy siądź, jebana kurwica macicy.
Zgłoś
tranzystor 2014-11-06, 20:33 3
Realia czasów obecnych.
Jacek - skończył szkołę średnią, bo wszystkich puszczają, a program nauczania ogarania nawet upośledzona małpa. Idzie na studia, bo każdy je musi skończyć, żeby dostać pracę choćby przy betoniarce. Studiuje na kierunku technicznym, ale nie potrafi nawet obsługiwać śrubokręta ("bo teraz, to się wszystko na komputerze robi").
Leszek - kumpel Jacka od wina (łajza). Studiuje socjologię, tak samo wali na studiach w chuja jak Jacek. Ciągle chleją i co sesję zastanawiają się, skąd mają pozytywne wpisy w indeksach.
Teresa - Nauczycielka(stara kurwa). Nie ma korupcji w szkołach, bo i tak trzeba wszystkich puścić. Uczniowie nie potrafią nawet ściany pomalować, o wiedzy teoretycznej nie wspomnę.
Zgłoś
o................i 2014-11-06, 20:34 1
@up, up
miałam ciężki dzień w pracy, właśnie użerając się z takimi niedowartościowanymi i niedoruchanymi ludźmi, więc wybacz, ale nawet nie chce mi się komentować
Zgłoś
karinata 2014-11-06, 20:55
raistpol napisał/a:

on napisał "niedoruchanymi 30-tkami".
A z tymi ciężko się dogadać.

Nie mogę się z kimś dogadać - to znaczy, że ten ktoś jest niedoruchany. Kurde, chciałabym być taka prosta.
Zgłoś
kials 2014-11-06, 22:13 2
oczami30latki, Jebany przerost treści nad formą, jeśli nie chcesz czegoś mówić to znaczy że nie masz nic do powiedzenia. I jebie mnie to, że miałaś przejebany dzień w pracy, jeśli miotają tobą uczucia to nie wypowiadaj się publicznie bo tylko się zbłaźnisz.

A moje ruchanie i dowartościowanie jest całkiem w porządku i szczerze powinno cię to jebać. Welcome to the internet, take some fucking distance bitch.

Btw. Szczerze? Mając te swoje 30 lat jesteś emocjonalnym niedorozwojem.
Zgłoś
z................m 2014-11-06, 22:25 1
To bądź. Czasem lepiej być prostym niż niedojebanym. Jak te dzieci poniektóre wyżej.
Zamiast walczyć między sobą to byście piwa dały Tranzystorowi. Bo dobrze prawi.

A że picze żreć się będą w dupie mając otaczającą rzeczywistość to każdy wiedział.

@kials - ty spierdalaj do domu. Bo za chuja nie rozumiesz o co tu chodzi. A tępy chuj jak nie wie, to musi dopierdolić bez sensu.

Pytasz się skąd się biorą głupi ludzie? Odpowiedź jest zajebiście prosta. Takie cymbały jak produkują głupich ludzi.
Zgłoś
raistpol 2014-11-06, 22:27 1
oczami30latki napisał/a:

raistpol,

(...)i dlaczego nie bierzesz pod uwagę, że facet też może być niedoruchany - to że ktoś ma żonę czy kobietę nie jest jednoznaczne z regularnym i fajnym seksem - i nie zauważyłam aby był tam tekst "niedoruchanymi 30-tkami".

po 1

Nigdy nie napisałem, że facet nie może być niedoruchany...ale wtedy raczej mówię, że jest niedojebany;]

po 2

Internety i ludzie są tacy, że baby lubią gadać...gadać, ciągle gadać i napierdalać i gadać...
no i kurwa w 80% gdzie dajesz więcej niż jeden - dwa komentarze, reszta to marny

także deal with it, że dzieki Twoim i innych wywody, zamiast celnych ripost, i czarnego humoru, mam top koment i 3 strony pierdolenia:>

ariwederczi
Zgłoś
o................i 2014-11-06, 22:34 2
a do czego mam się odnieść???
do osinowego kołka czy kurwicy macicy???

po takim tekście nawet nie chce mi się nic kreatywnego wymyślać, skoro sprowadziłeś rozmowę na poziom cipy
jedyna słuszna i zrozumiana dla ciebie odpowiedź byłaby chuj ci w dupę, czy zwal konia i spuść z krzyża - jakoś nigdy nie lubiłam przeklinać

i jebie mnie twoje ruchanie i dowartościowanie, a o jakości i poziomie obydwóch z wrodzonej, kobiecej delikatności nie będę nawet wspominać... ale z doświadczenia wiem, że im ktoś bardziej napina się w necie czy za plecami innych to w rzeczywistości jest malutkim kutaskiem, z małym móżdżkiem, molestowanym w dzieciństwie przez kolegę z przedszkola i ruchanym po nocach przez psa sąsiada

i nie będę poprawiać, że zazwyczaj mówi się przerost formy nad treścią - bo pewnie dojebiesz się, że moje komentarze nie mają ani formy, ani treści - jest tak przewidywalny i oklepany jak kutas onanisty - więc z łaski swojej... wyjdź...

edit: ale to moje niedojebanie i tak stawia mnie wyżej od ciebie w ewolucji - więc, kurwa, zrób mi przyjemność i wróć na drzewo

@up
wystarczyło napisać do mnie: nie pierdol - i tyle... nawet bym się do tego nie odniosła...

@down
Dzień Świra nazywasz klasyką???
ech... masz rację - nie rozmawiaj ze mną
Zgłoś
kials 2014-11-06, 22:41
oczami30latki Nie pogrążaj się, tam są drzwi, won z baru. Tekst o kołku osinowym pochodzi z klasyku polskiego kina, nie dość że emocjonalny przedszkolak to jeszcze ograniczony. Oklepane teksty o pryszczatych nołlajfach i kobiecej delikatności wsadź sobie w dupe.

Nie będę wymieniał więcej zdań z tobą, bo mi to uwłacza.
Bo nie jestem "małym kutasikiem" w realu, to co piszę na sadolu, reprezentuje samym sobą.
Zgłoś
raistpol 2014-11-06, 23:19
@oczami30latki

trole.joemonster.org/?troll=gawedziara
trole.joemonster.org/?troll=krucha-kobietka

EOT

edit:

data rejestracji: 2014-06-27, 09:13
tematy: 4
Suchary: 3
7.98 postów dziennie

blablablla

mrymryrmryry
blabalanba
Zgłoś
o................i 2014-11-06, 23:23
raistpol, hehehehehehe jakbyś mnie znał to byś się, kurwa, zdziwił
ja po polsku: bez odbioru
Zgłoś
X................i 2014-11-06, 23:32
" Kawał " niezły

Ale i tak nic nie pobije tradycyjnej kłótni (czyt.głupiego pierdolenia) pod każdym tematem.

Naprawdę,ludzie swoje lata macie,a kłócicie się niemalże identycznie jak gimby lat 12 na forum minikraftowym.

ps: Oczami30latki,jak coś to wiesz,pisz... Coś poradzę na tą Twoją "kurwice macice XD",moje 9 cm jest do twojej dyspozycji,mały ale wariat!
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem