18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Catacombe 2013-12-30, 20:47
Najbardziej mnie rozśmiesza komentarze pod jakimiś artykułami z islamem, jak gimbosadole wypisują "adi wróć"
Zgłoś
S................l 2013-12-30, 20:54 3
Pogromca dziewic to niedouczony kretyn, holocaust pochłonął 6 milionów żydów ( z czego prawie połowa to "Polscy żydzi") 25 milionów Słowian? 25 milionów ludzi i wojskowych i cywili zginęło w samym ZSRR. Lepiej coś sprawdź, dowiedz się, niż masz rzucać wyssanymi z ch*ja danymi. I jest mała zasadnicza różnica między planem Hitlera dotyczącym Słowian i Żydów. My mieliśmy im służyć jako tania siła robocza, budować wielką Rzeszę, być niewolnikami "rasy panów". Natomiast Żydzi mieli zniknąć z planety co do jednego. Dlatego właśnie to Żydzi masowo byli transportowani do obozów zagłady, Słowianie będący w obozach to nie zwykli cywile, a ludzie coś znaczący w społeczeństwie, lekarze, artyści, prawnicy, księża, wszelka inteligencja.
Zgłoś
PiotrekMMA 2013-12-30, 21:10
Nigdy nie zrozumiem czemu oni nie próbowali zrobić żadnego powstania w tych obozach. Kurwa przeciez ich było paredziesiąt razy więcej niż tych strażników. Jak wiedzieli, że i tak zginął to czemu nie spróbować?
Zgłoś
m................0 2013-12-30, 21:29
Proponuję byście poczytali nt. rozmów bula komoruskiego z żydoskim nasieniem.
Proszę, oto fragment listu:

"Niemal ćwierć wieku po upadku żelaznej kurtyny polski rząd nie podjął znaczących działań w celu zwrotu żydowskiej własności prywatnej zagrabionej w czasach Shoah" - napisały w liście otwartym do Bronisława Komorowskiego przedstawicielki żydowskich organizacji.

Jak myślicie, czy Nasz prezydęt będzie z Nami czy z żydami?
Zgłoś
Ciesin 2013-12-30, 21:45
Śmiem stwierdzić, że Hitler to była tylko pokazówka. Ktoś mu podał wizję na widelcu, a on potrafił ją przedstawić Niemieckiemu narodowi. Myślę, że mógł być manipulowany i mieć bardzo zdolnych współpracowników i podwładnych. Np. taki Rommel.

I - korzystając z tego, że to sadol - trzeba tym sukinsynom przyznać, że zrobienie z mordowania ludzi "dobrze prosperującego" przemysłu, to też osiągnięcie na nieludzką skalę.
Zgłoś
KacperI 2013-12-30, 22:22 1
Zastanawia mnie nieznajomość historii ludzi na sadolu. Rommel? Hitler rozkazał mu popełnić samobójstwo po lądowaniu w Normandii. Generałowie nie interesowali się Żydami, dla nich była ważna armia, a brednie, że to jakoby Hitler podbił Europę to stek bzdur. To właśnie geniusz taktyczny niemieckich dowódców oraz armia Niemiecka umożliwiła Hitlerowi mord Słowian i Żydów
Zgłoś
taos 2013-12-30, 22:24
PogromcaDziewic napisał/a:

W końcu. Coś o czym NIKT nie odważy się napisać. To był SŁOWIAŃSKI holocaust a nie Żydowski.
Według danych, Słowian zginęło w obozach oraz w walkach jakieś 25mln co czyni odrobinkę więcej niż jakieś 500 tys Żydów.

Co ty człowieku pierdzielisz??
Jaki słowiański?
Owszem słowianie tez gineli w tych obozach ale liczba zabitych żydów i tak przeważa liczbę zabitych słowian i to mocno.
Zastanawia mnie tylko, skąd masz takie ciekawe informacje kolego?
Zgłoś
AntyPropaganda 2013-12-30, 22:24 14
Tu macie oryginał
Zgłoś
m................i 2013-12-30, 23:16 1
Niie tylko podczas ii wojny światowej.
Przed wojną- czystki stalinowskie, hłodomor na ukrainie( 10 mln - zagłodzonych)
Po wojnie Łagry i Gułagi
W sumie Wujkowi Józkowi sie rachuneczek na 60 -80 mln ludzi wystawia
Zgłoś
zeski 2013-12-31, 0:10
Dokładnie, tylko żydzi i żydzi, a obóz Auschwitz był obozem w którym przebywali głównie Polacy.
Zgłoś
cerber2306 2013-12-31, 0:14
kurwa czytając wypowiedzi mysślałem że to amerykanie głównie mają manie teorii spiskowej a tu psikus. Waleczni potomkowie obrońców krzyża powstańcie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! HEHEHEHEH kurwa głosujcie tak jak trzeba a naprawimy ten kraj cymmmmmmmbały
Zgłoś
Death666Boy 2013-12-31, 0:24 1
Mam to szczęście, że mój profesor od historii uczy nas prawdziwej historii, a tym samym wytłumaczył również w liczbach ile Polaków i innych narodowości zginęło w żydowskim holokauście.
Cytuję notki z zeszytu:
wywieziono na roboty ponad 2.5 mln polaków, ponad 2 mln zginęło w obozach koncentr., zamordowano ponad 3 mln polskich żydów (było na świecie 18 mln, 6 w europie).W miejscu wysiedlonych polaków sprowadzono ok 700 tys niemczuchów.

Facet ma niesamowitą pamięć, całe wykłady mówi z pamięci co chwila sypiąc datami i (nierzadko) godzinami konkretnych wydarzeń. Do tego jest erudytą. Jeden uczeń go wkurzył, a profesor do niego na cały głos: ocipiałeś?
Zgłoś
c................7 2013-12-31, 1:54
To ktoś z tutaj obecnych tego nie wie? Wy się chyba historii w szkole uczyliście...
Zgłoś
P................8 2013-12-31, 1:59
PogromcaDziewic napisał/a:

W końcu. Coś o czym NIKT nie odważy się napisać. To był SŁOWIAŃSKI holocaust a nie Żydowski.
Według danych, Słowian zginęło w obozach oraz w walkach jakieś 25mln co czyni odrobinkę więcej niż jakieś 500 tys Żydów.

Bo ze Słowianami nikt się nie liczy a o żydów się troszczą...całe życie chuje mieli lepiej to i wszystkim sobie manipulują jak im trzeba
Zgłoś
hogg 2013-12-31, 2:04
Donencjusz napisał/a:

To stalin też według ciebie był zajebisty?
Hitler był kurduplem z przerośniętym ego, wymyślił sobie ideologiczne zasady których sam na prawdę nie spełniał - po pierwsze żydowskie pochodzenie, po drugie chyba nie był wysokim, smukłym blondynem o niebieskich oczach. Pomijam nawet fakt że propaganda "rasy panów" ma chuja wspólnego z prawdą, ale coś trzeba ludowi wmawiać.

Wiadomo że gebelsom się to podobało, bo jego planem było zrobienie z Niemiec kraju nr.1 ale jak widzę polakczków (bo Polakami ich nazwać nie można) którzy zachwalają hitlera "bo zabił rzyduw kuwa, choć andżej ogolimy sie na 0" to mi się nóż w kieszeni otwiera, większość z nich nawet nie wie że ich wielki wódz ich też by zajebał, bo mają Polskie pochodzie.

Masz rację, tylko podałeś nie najlepsze przykłady. Hitler nie miał żydowskiego pochodzenia, nikt nigdy tego nie udowodnił, bo nie można tego udowodnić. Owszem miał mało klarowne pochodzenie ale to nie znaczy żydowskie. Niejasność pochodzenie jego dziadka ze strony ojca nie kwalifikuje go pod pochodzenie żydowskie. W każdym razie dorastał w rodzinie gdzie nie było żadnych kultywowanych tradycji ani zwyczajów żydowskich.

Nie był blondynem ale był smukły i miał niebieskie oczy ale to i tak nie ma znaczenia, inni grubo jeszcze przed nim oraz on opierał swoją wiedzę na tzw teorii ras, która z punktu widzenia wiedzy XXI wieku ni chuja nie stanowi żadnej wartości naukowej.
Naukowcy na przełomie XiX i XX wieku nawet nie mieli słabego pojęcia na temat genetyki, DNA, genomu i innych zależności, ich wiedza w tej kwestii była zerowa, nawet nie słaba ale zerowa. Kategorie rasy określało się na podstawie długości buta, fiuta, głowy i kształtu nosa.

Najgorszym gównem absolutnie niespełniającym żadnych kryteriów rasowych był chyba Goebels. Mały, utykający kaleka o ciemnobrązowych oczach i karnacji cygana.

A Szwecja i Norwegia które ideowo i rasowo spełniały najwięcej kryteriów wypięły dupę na całą tą gównianą ideologią w której także Słowianie dobrze się mieścili rasowo ale niestety źle mieszkali - na terenach przyszłego lebensraumu. Na pewno lepiej się mieścili w kategoriach "rasowych" niż Włosi, Hiszpanie czy kurwa Japończycy.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem