Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jak wielu polskich januszy "nie zapięcie pasów ratuje życie".
No pięknie "obróciłeś kota ogonem". Jakby miał sprawne to by wyszedł bez szwanku. Tak samo poduszki zadziałały z opóźnieniem. Więc jak coś to masz tu przykład co się dzieje z człowiekiem bez zapiętych pasów., a nie na odwrót. Ale u wiadomo, Ci brak pasów na pewno uratuje zdrowie i życie. Powodzenia i się nie rozmnażaj.
Witam
Jestem strażakiem.
Taka mała rada na przyszłość:
Jadąc powyżej 120km/h odpinaj pasy, zaoszczędzisz nam pracy.
Dziękuję. Pozdrawiam
Rozgryzłem Cię. Za ciężko rannych z wraku wycinać, za to łatwiej trupy z ulicy zbierać. A tak trzeba sprzęt rozłożyć i się męczyć. Później strażak musi udzielać pierwszej pomocy i trzeba poszkodowanego delikatnie przenieść. Zakładać jakieś kołnierze na szyje. A tak trupa co przez przednią szybę wypadł nie trzeba nawet dotykać i jeszcze sam przez przednią szybę opuszcza samochód. Sprytny jesteś. Prawdziwy sadol.
Poduszka zadziałała dokładnie tak jak powinna. W pierwszym bocznym uderzeniu ma się nie otworzyć choćby dlatego, że czujniki zderzeniowe są z przodu, więc poduszka wybuchła dopiero kiedy osobówka uderzyła w jakąś przeszkodę przodem. Gdyby samochód był wyposażony w kurtyny boczne to wtedy montuje się czujniki boczne i wszystko gra.
Wy tacy głupi na poważnie?
Poduszka zadziałała dokładnie tak jak powinna. W pierwszym bocznym uderzeniu ma się nie otworzyć choćby dlatego, że czujniki zderzeniowe są z przodu, więc poduszka wybuchła dopiero kiedy osobówka uderzyła w jakąś przeszkodę przodem. Gdyby samochód był wyposażony w kurtyny boczne to wtedy montuje się czujniki boczne i wszystko gra.
A to, że ta poduszka się otworzyła pod kierownicą to dobrze, czy źle?
Ta poduszka go dojebała na koniec Dobre
Uratowała go przed zostaniem warzywem...
No pięknie "obróciłeś kota ogonem". Jakby miał sprawne to by wyszedł bez szwanku. Tak samo poduszki zadziałały z opóźnieniem. Więc jak coś to masz tu przykład co się dzieje z człowiekiem bez zapiętych pasów., a nie na odwrót. Ale u wiadomo, Ci brak pasów na pewno uratuje zdrowie i życie.
Mnie brak pasow kiedys uratowal przy dachowaniu-dach auta wgniotl sie mniej wiecej do polowy mojej glowy. A podczas dachowania z tego co pamietam wygialem sie i zlapalem fotela pasazera, przez co 'usiadlem' na slupklu bocznym
Cześć. Jestem akrobata w cyrku korona. Następnym razem usuń konto i idź węże w osp myć.
Pewnie w tym cyrku zajmujesz się wężami kolegów. Stąd to zamiłowanie
Poduszka wyjebała z opóźnieniem i na dodatek z drugiej strony kierownicy chyba
nie chyba tylko na pewno wyjebała razem z kołem kierownicy. można powiedzieć, że chińczyki skopiowali poduszkę powietrzną, ale działa inaczej.
definicja słowa chińszczyzna.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów