📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:49
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-12-22, 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
polska to kraj brudasow
jebani tepi debile
prawica? lewica? norodowcy? kurwa jest jedno slowo ktore opisuje wszystkich
robaki? biedaki ? cebulaki? hipokryci ? narod od lat gnebiony przez wszystkich 123 lata zaborow slabe scierwa i tyle
patryjotow udajecie? hm to jak bedzie wojna to wypierdalac walczyc KURWA
hipokryci
jebani tepi debile
prawica? lewica? norodowcy? kurwa jest jedno slowo ktore opisuje wszystkich
robaki? biedaki ? cebulaki? hipokryci ? narod od lat gnebiony przez wszystkich 123 lata zaborow slabe scierwa i tyle
patryjotow udajecie? hm to jak bedzie wojna to wypierdalac walczyc KURWA
hipokryci
Co strzelać ? Pismaki kłamią , media pierdolą głupoty oni przynajmniej jebną w coś lub komuś i pokazują swą frustracje .
szkoda sie wkurwiać hej.
szkoda sie wkurwiać hej.
Imie_jego_44 napisał/a:
Widać reżimowa TV działa jak należy.
Dopóki policja nie zaczeła prowokować wszystko było w porządku przecież wiadomo, że patrioci będą się bronić, później kolejna prowokacja czyli rozwiązanie marszu: link
dzięki czemu lewaccy policjanci mogą bezkarnie maltretować Patriotów.
Chwała Wielkiej Polsce!!! nie dajmy się zastraszyć!!!
Ojej! Biedactwa... Maltretowali was?! Eh widziałem... ta tęcza była dla was najokrutniejsza. Co ja gadam - tęcza! Potwór i bezduszny oprawca. Jak czytam takie wypowiedzi jak ta to miewam myśli w których żałuję, że was tam nie rozstrzelali.
Nie należę do żadnych z ugrupowań, które się tam dziś przewijały w naszej stolicy ale jak widzę jak takie ścierwa idą i niszczą wszystko co im na drogach stanie i co zostanie wyremontowane za również wasze pieniądze(tak tępe chuje!) to mam ochotę wam napluć do ryja! I żadnych kurwa tłumaczeń, że zamieszki to ludzie nienależący do marszu i takie tam! Odpowiedzialni są przede wszystkim organizatorzy, że nie zadbali o to by zapobiegać takim sytuacjom mając doświadczenie z lat poprzednich.
Sami jesteście jedną wielką prowokacją od urodzenia!
Powiem tak, Piłsudski się w grobie przewraca oglądając ten marsz i czytając komenty na necie...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów