Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Prawidłowo, nasza policja też tak powinna reagować
No pewnie, szczególnie widząc ciebie
niech chłopy się zastanowią i uważają jakie polecenia wydają, mógł powiedzieć że ręce do góry i niech uklęknie, a nie strzela tymi poleceniami bezmyślnie z dupy XD
co jest kurwa. zawsze śmiesznie jak oskarżają policję o rasizm albo o niesłuszne użycie broni, no ale tutaj to ich pojebało chyba. chłop już zaczął współpracować, położył łapy na samochodzie, a tamten mu gada że ma klękać - no i jak chciał to zrobić to dostał kulke, pojebane...
niech chłopy się zastanowią i uważają jakie polecenia wydają, mógł powiedzieć że ręce do góry i niech uklęknie, a nie strzela tymi poleceniami bezmyślnie z dupy XD
co ma za znaczenie? potrzebujesz rąk by opaść na kolana?, pierwsza komenda była by położył na masce ręce, potem stwierdzono że ma broń w kieszeni, kazano mu klęknąć ... ręce opadły w stronę kieszeni gdzie ma broń dostał kule.
Mnie w u nas w domu jak zatrzymali to najpierw strzał ostrzegawczy w górę a potem ręce na potylicy i klęczałem zanim mnie zatrzymali, nawet na chwilę po strzale w powietrze nie opuściłem łap z głowy... byłem do nich plecami, a gonili mnie 4 sukami bo ktoś zadzwonił że "ktoś" podejrzany się kręci przy działkach gdzie były włamania, przeszukali mnie i puścili.
mogli powiedzieć żeby trzymał ręce na widoku i klęknął. widać że chłop odruchowo zabrał ręce, sam potem to mówił że przecież kazali mu klęknąć i chwil to zrobić xd chujowo sformułowali polecenie i tyle
Z jakiej racji? Oświeć mnie.
ze srakiej, uszy masz , rozumiesz co się dzieje na filmiku ?
Jeden hamburgerowy zjeb każe mu dać ręce na maskę - chłop daje , drugi idiotą krzyczy "na kolana" a jak chłop wykonuje polecenie dostaje z dupy kilka strzałów - jak dla mnie średnio proste zasady ....
Ale co ja tam wiem może jak ciebie zatrzymują i krzyczą stój spokojnie napierdalajac cię pałą to Ci to nie obce
Tutaj jak dla mnie zabójstwo - dożywocie dla strażników Teksasu w więzieniu dla czarnych homosiów
To właśnie jest ten przypadek, gdzie i mnie by odjebali. Powaga, pierwszy raz oglądam - "łapy na maskę" i on kładzie, potem "na kolana" i próbował, ale ktoś z niego zrobił durszlak. Raz na tysiąc (nie powiem, że milion), ale policjanty z jułesej zjebały koncertowo. Wygląda na to, że trzeba się zupełnie zatrzymać i czekać aż funkcjonariusz zrobi nami hyc o podłogę i wtedy już wiadomo
Obserwuj dłonie chłopaka, po za tym to, że jesteś kobietą nie zwalnia Cię z logiki kolejności wykonywania poleceń. Jak pierzesz to wkładasz rzeczy do pralki, a później je wyciągasz i włączasz pralkę? Tak samo tutaj ręce na maskę i klękasz. Szczególnie jak masz giwerę w kieszeni.
Jezeli jest tak jak mowisz to komenda powinna brzmiec ''keep the hands on the hood and get on your knees'' ale co ja Ci bede tlumaczyl jak widac ze jakis umeczny jestes
To właśnie jest ten przypadek, gdzie i mnie by odjebali. Powaga, pierwszy raz oglądam - "łapy na maskę" i on kładzie, potem "na kolana" i próbował, ale ktoś z niego zrobił durszlak. Raz na tysiąc (nie powiem, że milion), ale policjanty z jułesej zjebały koncertowo. Wygląda na to, że trzeba się zupełnie zatrzymać i czekać aż funkcjonariusz zrobi nami hyc o podłogę i wtedy już wiadomo
A to nie można mieć dłoni na masce i opadać na kolana? Co w baby że 2 rzeczy jednocześnie nie umiecie?
Łapy jak przyklejone do maski, patrzysz na policjanta a nie w dół i powoli opadasz na kolana - kurwa serio trzeba być bezmózgiem aby tego nie umieć.
co ma za znaczenie? potrzebujesz rąk by opaść na kolana?, pierwsza komenda była by położył na masce ręce, potem stwierdzono że ma broń w kieszeni, kazano mu klęknąć ... ręce opadły w stronę kieszeni gdzie ma broń dostał kule.
Mnie w u nas w domu jak zatrzymali to najpierw strzał ostrzegawczy w górę a potem ręce na potylicy i klęczałem zanim mnie zatrzymali, nawet na chwilę po strzale w powietrze nie opuściłem łap z głowy... byłem do nich plecami, a gonili mnie 4 sukami bo ktoś zadzwonił że "ktoś" podejrzany się kręci przy działkach gdzie były włamania, przeszukali mnie i puścili.
Gonili cię koledzy na trójkołowych rowerkach z kapiszonowcami w rączkach)
A te działki to takie osiedlowe były i wlamywalłeś się na czereśnię)
Jeden hamburgerowy zjeb każe mu dać ręce na maskę - chłop daje , drugi idiotą krzyczy "na kolana" a jak chłop wykonuje polecenie dostaje z dupy kilka strzałów - jak dla mnie średnio proste zasady ....
Ale co ja tam wiem może jak ciebie zatrzymują i krzyczą stój spokojnie napierdalajac cię pałą to Ci to nie obce
Tutaj jak dla mnie zabójstwo - dożywocie dla strażników Teksasu w więzieniu dla czarnych homosiów
11 listopada była glosna sprawa gdzie policjant krzyczał stać policja, jeden został reszta uciekła i w nagrodę kopał go po głowie
Nie wiem co za zjeby cię plusują. Też by was odstrzelili jak niggasów - ten sam poziom intelektualny. Po to ma mieć ręce na masce i klęknąć żeby mieć dalej sięgnąć do kieszeni po klamkę. Proste. Trzeba tylko pomyśleć. Dałny.
Gdzie on Ci chciał uklęknąć? Typ odszedł krok od auta i ręce w dół spuścił w stronę pasa jakby chciał coś zaraz wyciągnąć, mógł to spokojnie zrobić z rękami na masce.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów