Gdy gra jest zbyt realistyczna, jest po prostu nuda.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Gra wygląda znacznie lepiej, pograjcie sobie najpierw. Nienawidzę tej cechy ludzkiej, ocenianie czegokolwiek w życiu, nim się tego spróbuje.
Mam ją i potwierdzam że wygląda to dokładnie jak na filmiku. Jestem zawiedziony, tyle kasy w błoto...
31 października Battlefield 4 i chuj z tym GTA
Wy tak poważnie ? hahaha przecież to nie jest GTA V ludziska opanujcie się xD hahahahaha
zjebali system zniszczeń!!!
w gta 4 zajebaleś to sie wgniatało aż koła blokowało a tu chuj ryska aby
w gta 4 zajebaleś to sie wgniatało aż koła blokowało a tu chuj ryska aby
naprawdę tak wygląda gta?
Też sprawiłem sobie GTA V na PS3 i mam trochę mieszane uczucia. Piątka o wiele bardziej realistyczna niż poprzednie części, trzeba przyznać, aczkolwiek psuje to trochę zabawę. Na motorku pierwsze mocniejsze pierdolnięcie w słup i zdychasz; w samochodzie od razu lecisz przez szybę; skok z ok. 10 metrów i zgon.
Te różne mini gierki typu golf, tenis, yoga szybko się nudzą (przynajmniej jak dla mnie). Już na początku można szybko dojebać postacie (umiejętności); jest kilka wkurwiających bugów ze znikającymi samochodami; ubierzesz sobie postać to zaraz po filmiku/przełączeniu postaci zmienia łach (co chwila trza ganiać do szafy jeżeli chcesz nosić konkretny ciuch). Poza tym mało coś dziar, fryzur i ciuchów dla postaci. Tyle jeżeli chodzi o negatywy jak dla mnie.
Fajne jest to, że odwzorowali fury: Można sobie sprawić i odpicować coś w stylu Chevrolet Chavelle, Camaro, Dodge Charger, Ford Mustang, Audi, Porshe - Każdy znajdzie coś dla siebie. Latanie helikopterem i samolotem całkiem realistyczne. Można sobie strzelić akcesoria na pukawki i takie tam co jest dosyć fajne.
Ot taka moja mini recenzja.
Jak dla mnie gierka 8/10 na ten moment (a jestem już w 40% gry). Jak odpalą multiplayer powinno być ciekawiej.
Te różne mini gierki typu golf, tenis, yoga szybko się nudzą (przynajmniej jak dla mnie). Już na początku można szybko dojebać postacie (umiejętności); jest kilka wkurwiających bugów ze znikającymi samochodami; ubierzesz sobie postać to zaraz po filmiku/przełączeniu postaci zmienia łach (co chwila trza ganiać do szafy jeżeli chcesz nosić konkretny ciuch). Poza tym mało coś dziar, fryzur i ciuchów dla postaci. Tyle jeżeli chodzi o negatywy jak dla mnie.
Fajne jest to, że odwzorowali fury: Można sobie sprawić i odpicować coś w stylu Chevrolet Chavelle, Camaro, Dodge Charger, Ford Mustang, Audi, Porshe - Każdy znajdzie coś dla siebie. Latanie helikopterem i samolotem całkiem realistyczne. Można sobie strzelić akcesoria na pukawki i takie tam co jest dosyć fajne.
Ot taka moja mini recenzja.
Jak dla mnie gierka 8/10 na ten moment (a jestem już w 40% gry). Jak odpalą multiplayer powinno być ciekawiej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów