Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ty zalosna nagrywajaca p*zdo h*jowo ciągu super szmato
ciapaty na sadistku... tego sie nie zpodziewałem
Każdego dnia wstydzę się być Polakiem.
My też się wstydzimy że jesteś Polakiem.
Robactwo Europy. Rasiści, chamy i prymitywy bez kultury.
To się kurwa robaku zrzeknij obywatelstwa i zapierdalaj za granicę w podskokach. Nikt po tobie płakał nie będzie.
Swoją drogą musisz się abraxus bardziej postarać, bo twój trolling coraz bardziej prymitywny i gówniany.
Kto robił w jakimkolwiek biznesie restauracyjnym (począwszy od podrzędnej budki z hamburgerami z mikrofali, przez kebaby po 5cio gwiazdkowe cuda) ten wie, że czasami robi się na zapleczu różne czary-mary z jedzeniem Ja robiłem pół roku w pizzerni jako dowóz, jakbym miał sprzedawać klientom tylko pizze która NIE spadła na podłogę podczas kręcenia ciasta i była robiona wyłącznie ze składników nakrojonych w dniu sprzedaży to bym umarł z głodu Najgorsze mięso leci zawsze do pizz ostrych (bo wiadomo, ostre zabija smak i zapach) a najgorsze warzywka do wegetariańskich (nie wiem czemu - może uznają, że wegetarianie to podludzie i nie zasługują na świeżynkę
Z drugiej strony - jak ktoś zamówił i nie odebrał albo np. dostał nagle pilny telefon i zostawił cały talerz jedzenia to czemu marnować? Czym ono się różni od tego, co nakroi nam na świeżo z rożka?
życzę ci żebyś kiedyś dostał żarcie z zieloną flegmą od kelnera
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów