Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 1:14
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 23:00

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

🇬🇧  English version
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany

Support this website with a small donation

🇵🇱  Polska wersja
Hello guest,

We hope you enjoy our movies. Please consider a small donation to help us to cover the costs of our servers because currently we don't have enough ads to do it.

Currently we accept donations with Polish Zloty (PLN, zł). 1 PLN = 0.23 EUR (this may vary)
Available payment methods: Credit card, debit card, Google Pay

Thank you for your support!

Donate
 already done / not interested
xartim 2020-06-30, 14:59
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:

Oby ostatni...

Nie dla każdego oglądanie patrologii w żabce to najlepsza rozrywka.

Zgłoś
Presty 2020-06-30, 16:54
Brzydkie w chuj.
Ale próbuj dalej.
Zgłoś
jinn 2020-06-30, 17:49
zibson napisał/a:

Kurwa, czytając te wasze komentarze to aż się nóż w kieszeni otwiera... Chłop przynajmniej nie siedzi przed kompem, tylko robi. Praktyka czyni mistrza, a od czegoś trzeba zacząć. Jak to mówią górale na stoku: "Jak sie nie wydupcys, to się nie naucys!".
Do autora! Majsterkuj dalej!!!!!
Pozdro

Może i nie siedzi przed kompem, ale ten twór, który poczynił nie nadaje się do pochwał. Co to ma, kurwa być, ja się pytam?
Zgłoś
buhahapl 2020-06-30, 19:16
Niezły clickbait.
Zgłoś
kalcifer 2020-06-30, 20:04
Ja pierdole spoina sieczkabrzekiem wygląda jak by ktoś na rzygał. Jak dla mnie straszna bida.
Zgłoś
matzwo122 2020-06-30, 21:27
A szkło do tych śrub jak przymocował?
Zgłoś
mygyry 2020-06-30, 21:31 2
matzwo122 napisał/a:

A szkło do tych śrub jak przymocował?

Jakimś chujowym klejem, bo jeszcze nie wie, co to klej na UV
Zgłoś
_WHATEVER_ 2020-06-30, 22:21
Gówno straszne,trzeba było połączyć w X te karnistry, teraz wyglądają jakby miały downa,do tego na bank w chuj nie stabilne. Te szpilki do podparcia szklanego blatu,kurwa naprawdę? Podsumowując,wygląda w kurwę chujowo i jest nie praktyczny, ten chujowy stolik kawowy. Mam nadzieję,że już więcej za nic się nie zabierzesz
Zgłoś
varimas 2020-06-30, 23:02
Kiedyś się mówiło, że sadol bawi, sadol uczy. Chłopak realizuje jakieś swoje pasje do majsterkowania i się tym przy okazji dzieli. Niestety teraz większość dupnych hardcorów z gimnazjum na koronaferiach chciałoby tu oglądać na głównej flaki i czaszki. Nie podoba Ci się to idź jeden z drugim na harda
Zgłoś
miedzianek 2020-07-01, 11:19
Zapomniałeś nalać benzyny do kanistrów, wtedy byłby lepszy efekt przy szlifowaniu. I filmik niebyłby takim gównem
Zgłoś
MadDave 2020-07-01, 11:53
varimas napisał/a:

Kiedyś się mówiło, że sadol bawi, sadol uczy. Chłopak realizuje jakieś swoje pasje do majsterkowania i się tym przy okazji dzieli. Niestety teraz większość dupnych hardcorów z gimnazjum na koronaferiach chciałoby tu oglądać na głównej flaki i czaszki. Nie podoba Ci się to idź jeden z drugim na harda

Każdy z nas ma jakieś pasje (przynajmniej mam taką nadzieję) no i co z tego?

Jak zawsze staram się stawać murem za wszelkim rękodziełem tak w tym przypadku uważam że ten projekt jest po prostu słaby. Wygląda to najzwyczajniej w świecie nieciekawie. Nie trzyma ten stolik formy. Wygląda jak połączane ze sobą losowe części kanistrów.
Więc trochę samokrytyki.
Zgłoś
kulawiec 2020-07-03, 22:24
Przecież to jest gorsze od plastikowego Jezusa.
Zgłoś
niefart86 2020-07-06, 22:18
Lata oglądam Sadistic'a, paręnaście miesięcy mam tu konto, piję od zawsze. Jednak kiedy patrzę na te kwejkowo-wykopowe tematy na portalu tematycznym mam ochotę zacząć ćpać to co administracja: to daje całkowite oderwanie od rzeczywistości. Może pora na nowy sposób oceniania filmów? proponowana waluta: DaSilva w dwóch wersjach - mały DaSilva byłby przeciwnikiem Piwa. Dużo małych DaSilv'ów pod jednym postem daje dużego DaSilv'ę. A jak wiadomo wystarczy trzech DaSilv'ów żeby dokonać dekapitacji (taki BAN na życie). Resztę dopiszcie sami, pijany jestem.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem