📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Za Downhill zawsze piwo!
Ci kolesie poświęcili setki jak nie tysiące godzin by robić to co robią na tym poziomie. W górę 10 min i w dół 1 min, i tak do zajebania. Jeżdżę tylko XC, czasem jakąś hopę polecę bom stary już ale jak widzę dzieciaki jak zapieprzają na rowerkach to podziwiam, czy mróz czy deszcz w lesie katują trasy.
Jaja to im na taczkach wożą ... daaaamn.
Jeżdżę rowerem tylko 10 lat od jakiś 4 DH nie zamieniłbym otarć, złamań, wybitych obojczyków, pękniętych żeber na nic w świecie , na żadne samochody, motocykle.... z jednego prostego powodu przez zasrane 5 min zjazdu jestem po prostu wolny! Kto spróbował tego sportu ten wie i powinien zrozumieć
Dla kolesi jednym słowem ogromny szacunek!
Dla kolesi jednym słowem ogromny szacunek!
bo my - sami najlepsi, najwyższy sort!
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
/edit znalazłem sam ^^ Mochipet, "The Battle of Dinotropolis"
Postskriptum v l g Сталь
Czemu zaraz bez psychiki? Wielkie umiejetnosci i nie mniejsza wiara w nie. I od chuja farta ;D
jak jeszcze jeździłem dość na poważnie zawsze chciałem tam jechać chociażby oglądac..
.. a później podrosłem, vódka wzięła sprawy w swoje ręce i teraz nawet roweru nie mam..
.. a później podrosłem, vódka wzięła sprawy w swoje ręce i teraz nawet roweru nie mam..
My1Zloo napisał/a:
sam w przyszłości chcę przeżyć coś takiego )
Jeśli się nie uda, to do zobaczenia na hardzie:)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów