skok z kosmosu
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Brak kamery z kasku i rekord swiata ktory wynosi 4:36 nie zostal pobity ? Kto go ustanowil ?
Prokurator napisał/a:
Umieścili pierdyriald kamer w kapsule i poza nią, kręcili wszystko z ziemi ale nikt nie wpadł żeby zamontować mu kamerę w kombinezonie ?!
No popatrz geniuszu, było dzwonić do NASA i im powiedzieć. Bystrzak jesteś jak mało kto. A tak powaznie
Kurwa nie wiem dlaczego , ale oglądałem ten skok , jarałem się nim, podziwiałem tego kolesia za takie jaja.... lecz kurwa przez cały czas liczyłem , że przypierdoli o ziemię lub rozjebie mu się ten kombinezon albo balon pęknie........... Kurwa co ten sadol ze mnie zrobił......
Nie śledziłam tego za bardzo. Jeśli się mylę, proszę mnie poprawić. Zdaje się, że pan Felix pobijał rekord z lat bardzo dawnych. Pobić miał rekord o kilka km. Przez 52 lata zdaje się, mieli się poprawić o kilka km. Nie brzmi znajomo?
Polskie autostrady jakby?
Polskie autostrady jakby?
I niech ktoś mi powie, że jesteśmy technologicznie rozwinięci... skok z 39 tyś. metrów robi na ludziach takie wrażenie, że srają pod siebię. "Tak się pisze historia na naszych oczach"....haha. Jeśli gość wylądował by na Marsie, to jak najbardziej.
p.s to tylko i wyłącznie reklama Red Bull'a.
p.s to tylko i wyłącznie reklama Red Bull'a.
@PiVoR:
Joe Kittinger który pomagał Felixowi w prygotowaniach.
Z tego co widzę, to chyba nie osiągnął prędkości dźwięku, a szkoda, bo niewiele brakowało.
Joe Kittinger który pomagał Felixowi w prygotowaniach.
Z tego co widzę, to chyba nie osiągnął prędkości dźwięku, a szkoda, bo niewiele brakowało.
BYło !!!
Widze że komuś stara wytrzeźwiała i zapłaciła rachunek za neta
Widze że komuś stara wytrzeźwiała i zapłaciła rachunek za neta
Rodzyn Pierdolisz
Ciesin Jak najbardziej przekroczył barierę dźwięku. Według ostatnich danych osiągnął 1342,8 km/h co daje nam jakieś 1,24 Macha
Ciesin Jak najbardziej przekroczył barierę dźwięku. Według ostatnich danych osiągnął 1342,8 km/h co daje nam jakieś 1,24 Macha
Jak zobaczyłem, że jest link z podsumowaniem TVNu to myślałem, że będzie materiał, że to Tusk tak naprawdę skoczył i to wielki sukces naszego kraju.
A co z balonem? Został tam?
kolejny sukces, skok z kosmosu
a u nas jest sukcesem wybudowanie 1km autostrady
dobra teraz na poważnie
jako że wszyscy jesteśmy posiadaczami Pokojowej Nagrody Nobla, biegnę po szampana
a u nas jest sukcesem wybudowanie 1km autostrady
dobra teraz na poważnie
jako że wszyscy jesteśmy posiadaczami Pokojowej Nagrody Nobla, biegnę po szampana
popielniczka88 napisał/a:
To był mały skok dla człowieka, ale ogromna reklama dla Red Bulla.
...powtarzasz się
Dupa, chuj, cipa. Gdzie są nagrania z jego perspektywy (z kamery zamontowanej na hełmie)? Jeżeli nie ma takich nagrań, bo gościu nawet nie miał takiej kamery, to o kant dupy rozbić taki skok. To już efektowniejsze jest robienie kupy do kuwety przez mojego kota.
Czekam na nagrania z perspektywy skoczka.
Czekam na nagrania z perspektywy skoczka.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów