[ Komentarz dodany przez: angel: 2011-05-12, 23:08 ]
tagi poprawione
WIELKI BIAŁY NAPISGdyby ktoś do mnie osobiście takie klamstwa walił jak ten polityk to bym też tak z niego szydził ;]Superstacja to taki telewizyjny tabloid... Poza paroma programami ofc. A ten typ po prostu zachował się w tym wywiadzie jak totalny cham. Ja rozumiem, że można prowadzić rozmowę w żartobliwym, luźnym stylu, ale to co gościu zrobił, jak dla mnie przekroczyło granice dobrego smaku.
By uczynić z ludzi niewolników, należy im wmówić, że wszystkie problemy, to problemy społeczne.Superstacja to taki telewizyjny tabloid... Poza paroma programami ofc. A ten typ po prostu zachował się w tym wywiadzie jak totalny cham. Ja rozumiem, że można prowadzić rozmowę w żartobliwym, luźnym stylu, ale to co gościu zrobił, jak dla mnie przekroczyło granice dobrego smaku.
Kurwa jak w Holandii siedzialem to droge tak na oko 3km wyremontowali w 3-4 dni. W Polsce zajmuje im to kolo pol roku -.-
Jak nad może leciałem autostradą całe 40 km/h to stwierdzam: podnieśli prędkość że uuu pewnie teraz lecą 45 km/h