Na Krymie z racji tego, że mieszka tam wielu Rosjan, Putin przeprowadził referendum o przyłączenie tegoż półwyspu w granice federacji. Może my zrobimy tak z Chicago, Irlandią, Londynem?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:43
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Z tymi glosowaniami co do wysp to sie odpierdol. Nie po to od tego rzadu spierdalalem zeby teraz znow miec ich na glowie. 4 lata musialem na wyspach pracowac zeby tam dom kupic i mam sie znow przeprowadzac?
Tu zusu place 2.50 funta na tydzien przy wlasnej dzialalnosci wiec do PO i PISU nie tesknie.
Tu zusu place 2.50 funta na tydzien przy wlasnej dzialalnosci wiec do PO i PISU nie tesknie.
Obawiam się że Londyn już zaklepany przez Pakistan
Kurwa jakim prawem taka głupota znalazła się na głównej. Do autora tego syfu, nie Putin ich przyłączył tylko oni sami powiedzieli, że są niezależni i niepodlegli a później zrobili referendum którego nie akceptuje nikt poza rosją i weź na logike myślisz, że nie po to ludzie spierdalali za granicę aby przyłączyć np irlandię w referendum ? Coś tu nie trybi, rusz mózgiem Piwa nie dostaniesz peace
sauciu napisał/a:
BongMan widzisz drzwi? Wyjdź...
Tak to jest, gdy człowiek nie kuma historii. Pół wieku siedzieli na dupie i jeszcze nam w niej grzebali, a Ty chcesz być pod ich parasolem?
Nigdy nie byłem za Kaczorami, ale Lechu to trzymał krótko i jednych i drugich. I tak powinna Polska się kształtować, a nie komukolwiek podlegać. Aż łza się w oku kręci, jak o tym myślę.
durne myślenie. faszerują tą historią w szkole... a Ci powiem chuj z historią. myślisz, że Polska jest zdolna do autonomii w tych czasach po tylu latach politycznego gówna którym nas faszerowano?
pomyśl realnie, gdzie by Ci się lepiej żyło:
pod stopą ameryki, bankrutów, żydów, którzy zniewalają ludzi gospodarczo, razem z pedałami i wszystkim co na sadolu najgorsze ;
czy z ruskimi, gdzie Putin walczy o swoich ludzi i państwo, dąży do niezależności gospodarczej i politycznej a także pluje na te zachodnie gówno.
w polityce nie ma miejsca na sentymenty.
ja tam czekam aż stanieją bilety na marsa, chociaż do ceny miesięcznego PKSu i sajonara
Przyłączyć się do dowolnego kraju jest bardzo łatwo. Trzeba mu wypowiedzieć wojnę i zaraz potem się poddać. Po co kosztowne referenda.
sauciu napisał/a:
BongMan widzisz drzwi? Wyjdź...
Tak to jest, gdy człowiek nie kuma historii. Pół wieku siedzieli na dupie i jeszcze nam w niej grzebali, a Ty chcesz być pod ich parasolem?
Ruscy to, jak to ktoś określił, taki szorstki ale też dobry ojciec. Pomogą, ale jak trzeba to przypierdolą. No i są konkretni, prostolinijni, no i "nie pierdolą się".
Z kolei zachód z niemcami na czele to przebiegłe gady, które mamią swoją ofiarę (dobry przykład - Polska) sraczką słowną jak to z nimi będzie dobrze, klepią po plecach, głaszczą po główce, a pod fasadą tego grabią, niszczą i niewolą nie gorzej niż w 1939. Bo to przecież ten sam kraj i ten sam cel, tylko metody inne.
No i tym sposobem na Ruskich, którzy odebrali de facto swoją własność, sypią się gromy z całego świata podczas gdy niemcom, którzy od wielu lat okupują Europę i narzucają swoją wolę niepodległym krajom, nikt nic nie powie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów