Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ten wirus atakuje tylko katolików z ciemnogrodu i pisowcow
wez wykurwiaj z tym sianiem fermentu, nawet tutaj juz dotarlicie. Kiedys przynajmniej na sadisticu z wami fanatykami byl spokoj. Idz pokomentuj w kolku uwzajemnej adoracji na newsweek Polska, a nam nie zawracaj dupy polityka.
Daj linka. Z chęcią zobaczę...
Pokolenie internetu. Nie ma linka, znaczy, że to nie istnieje...
Stary najgorsze, że ludzie od tvnu i po wykupują wszystko. Światłe umysły kurwa, a cała Polska ma mentalność (i eu) średniowiecza... Już mi się nie chce edukować plebsu i biedoty. Wczoraj poleciałem do apteki po jebane plastry i słysze widze jak kupuja te jełopy wszystko z półek... Zacząłem kaszleć i dotykać blatów jaka panika i spojrzenia haha. Zza lady wyciągnełą reczny spryskiwacz i zaczeła blat wycierać
Zapierdalać do sklepu po makarony i papier zaścianek się bawi
niestety we wszystkich przypadkach mieliśmy szczepionkę, w tym przypadku niczego nie mamy, a wirus się rozprzestrzenia w ogromnym tępię, choć sam mam w to wyj***ne.
Na grype nie mamy szczepionki co roku jest pandemia i nikt nie sra... Teraz zmienili nazwę na jedna odmianę grypy i jełopy robia co im tv powie... Ciekawe jakby im kazali spalić chatę czy lecieli by na stację... Pewnie nie bo jak chodzi o hajs to gówno spod siebie zjedzą... Nie mogę czytać idiotów piszących jakie to jest niebezpieczne i jaki ten koles jest głupi... Takie przysłowie: "Wiecie dlaczego dzwon biję? Bo w środku pusty...". Zastanówcie się nad soba i jak łatwo zasiać wam gówno w głowie
Stary najgorsze, że ludzie od tvnu i po wykupują wszystko. Światłe umysły kurwa, a cała Polska ma mentalność (i eu) średniowiecza... Już mi się nie chce edukować plebsu i biedoty. Wczoraj poleciałem do apteki po jebane plastry i słysze widze jak kupuja te jełopy wszystko z półek... Zacząłem kaszleć i dotykać blatów jaka panika i spojrzenia haha. Zza lady wyciągnełą reczny spryskiwacz i zaczeła blat wycierać
Na grype nie mamy szczepionki co roku jest pandemia i nikt nie sra... Teraz zmienili nazwę na jedna odmianę grypy i jełopy robia co im tv powie... Ciekawe jakby im kazali spalić chatę czy lecieli by na stację... Pewnie nie bo jak chodzi o hajs to gówno spod siebie zjedzą... Nie mogę czytać idiotów piszących jakie to jest niebezpieczne i jaki ten koles jest głupi... Takie przysłowie: "Wiecie dlaczego dzwon biję? Bo w środku pusty...". Zastanówcie się nad soba i jak łatwo zasiać wam gówno w głowie
a umieralnosc 30x wieksza niz w przypadku grypy jest nie wazna tak?
Pan z kasą ma wyjebane bo zapłaci 10 tyś i dostanie izolatkę z sprzętem a i pielęgniarka mu loda strzeli.
A 90% społeczeństwa usłyszy : "Nie ma miejsc , nie ma leków , nie ma sprzętu. Zdrowiej w domu , albo zdychaj. A i trupa też nie odwieziemy , bo nie ma kto pojechać stwierdzić zgon."
że też chce ci się walić takie smrody, gdy naprawdę jest problem,
więc , albo lubisz być ruchany w dupę, albo twojej rodzinie grożą śmiercią,
no chyba że zwyczajnie jesteś pierdolnięty
Ale ty głupi jesteś. Albo kidawa ci płaci. I tak wiemy że glosujesz na pis tylko się nie przyznajesz.
to nie jest grypa baranie
już.........zesrałeś się pod swoim postem,
bo twoi koledzy tak
Żeby nie siać paniki i nie pierdolić po próżnicy...
Włochy.
Tegoroczny sezon grypowy (liczony od października 2019 do 19 stycznia 2020) który się jeszcze nie zakończył, rzecz jasna był liczony na pacjentów z grypą i grypopodobnymi zachorowaniami...
Śmiertelność? osób, głównie schorowani i starsi przedstawiciele społeczeństwa... powikłaniami...
A po drugiej stronie - te same Włochy, ten sam sezon - i koronawirus zdiagnozowany i potwierdzony...
Chorzy:
Umarlaki: osób.
Macie ten sam region i ten sam okres w którym rozpatrujemy "zwykłą" grypę i "niezwykły" wirus z Wuhan...
Straszę? Bynajmniej... Jeśli umiesz jednak liczyć... to licz na siebie.
jeszcze dopisz do tej zjebanej statystyki chorych na raka,
kuźwa, kolejny oszołom,
no chyba że piszesz na zlecenie ZUS
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów