Mój własny filmik , na yt w opisie jest jego pierwsza część z przed 9 miechów , w następnym postaram sobie coś zrobić xD
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:52
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:41
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Witam ponownie was Sadole ;p
materiał oczywiście własny.
No więc na waszą prośbę wrzucam kolejny filmik z serii ręka vs nóż
Najpierw obejrzyjcie jak wyszło :
Muzyka : Army of the Pharaohs - Dump the Clip
To aby nie było komentarzy w stylu ,,oszukane'', ,,przyśpieszone tempo''
Tutaj zaś macie filmik który pokazuje nowy układ który wymyśliłem chociaż pewnie już gdzieś kiedyś się pojawił , to jest taki zwiastun ręka vs nóż IV :
Wuwunio - pokaż cycki
Tutaj I próba nakręcenia ręka vs nóz III :
No i na koniec coś co pewnie ucieszy większość z was to to że podczas kręcenia zajebałem sobie w palca rozcinając go od ostatniego zgięcia do paznokcia
Pozdro ;D
materiał oczywiście własny.
No więc na waszą prośbę wrzucam kolejny filmik z serii ręka vs nóż
Najpierw obejrzyjcie jak wyszło :
Muzyka : Army of the Pharaohs - Dump the Clip
To aby nie było komentarzy w stylu ,,oszukane'', ,,przyśpieszone tempo''
Tutaj zaś macie filmik który pokazuje nowy układ który wymyśliłem chociaż pewnie już gdzieś kiedyś się pojawił , to jest taki zwiastun ręka vs nóż IV :
Wuwunio - pokaż cycki
Tutaj I próba nakręcenia ręka vs nóz III :
No i na koniec coś co pewnie ucieszy większość z was to to że podczas kręcenia zajebałem sobie w palca rozcinając go od ostatniego zgięcia do paznokcia
Pozdro ;D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów