18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 2:43
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
1986kuba 2012-01-20, 21:31
E tam Audi A6. Musi być to jakieś słabe i niedrogie auto, skoro stać na nie bezrobotnych
LINK

Zgłoś
xJokerx 2012-01-20, 23:21 2
marcin90twinturbo napisał/a:

są to strasznie dopracowane samochody, których wnętrza mają najwyższą jakość
Pozdro

A6 ma od chuja plastików które z czasem zaczynają nieźle trzeszczeć. Poza tym w porównaniu do konkurencji, czyli nowej BMW F10 - A6 to kał.
Zgłoś
iceman_ 2012-01-21, 0:08 1

Czy kiedykolwiek prowadziłeś nowy model Audi? Siedziałeś w nim? Miałeś okazję jechać jako pasażer?
Sądzę iż nie, podobać Ci się nie musi, ale są to strasznie dopracowane samochody, których wnętrza mają najwyższą jakość, ze względu na pracę mojego Ojca jeździłem praktycznie wszystkimi modelami Audi od 2007 roku, włączanie z R8 4.2 V8 czy modelami RS. Możecie hejcić że ściemniam, ale w rodzinie mamy A7 3.0 TFSI (300 konna benzyna z kompresorem) w wersji S-line i jest to najlepsze i najpiękniejsze auto jakie kiedykolwiek posiadaliśmy.
Nie miałem na celu chwalenia się czymkolwiek, tym bardziej że to nie mój samochód tylko Ojca, ale przeciwdziałać hajterom.
Mogę wrzucić fotkę jak ktoś nie wierzy ; - )

Pozdro

zarejestruj się na a4-klub.pl i zobacz, że większość opinii odnośnie wykonania b8 jest negatywna

imo era dobrych samochodów już się skończyła, a najlepsze były w 80' i 90' latach teraz wszyscy robią plastikowe gówienka, które tylko ładnie wyglądają

ps. cała gama najnowszych modeli audi to właściwie ta sama płyta podłogowa, od a4 do a8
ps2. samochody audi oparte na w.w płycie podłogowej należą do jednych z najgorzej wyważonych z marek premium, silnik przed przednią osią i lekki tył sprawiają że prowadzi się toto beznadziejnie w porównaniu np. do lexusa
Zgłoś
Google 2012-01-21, 0:59 1
Czerwone motorynki są szybsze od zielonych...
Zgłoś
BMWswap 2012-01-21, 1:11 5
xJokerx napisał/a:

Poza tym w porównaniu do konkurencji, czyli nowej BMW F10 - A6 to kał.

będę wdzięczny, jak przestaniesz obrażać kał!
Zgłoś
xblazex 2012-01-21, 1:28 1
tranzystor napisał/a:

I po co kozaczysz? Synalek tatusia się znalazł. Gdyby nie praca tatusia, popierdalałbyś Golfikiem z nadtlenkiem LPG i rynną zamiast wydechu. Tatuś pewnie na myjni pracuje, albo podstawia samochody z parkingu pod wejście hotelu.

aaaa zal dupe sciska co nie?nie wiem po co wy sie wyzywacie?ma lepiej niz wiekszosc z nas to niech sobie ma:)
Zgłoś
bloodwar 2012-01-21, 7:33 1
jaczuro napisał/a:

To mi się podoba w reklamach dużych koncernów samochodowych - jadą z antyreklamą po konkurencji jak siemasz, nie boją się przedstawić innych marek w swojej reklamie. Nie wiem, beceluja jakieś kary ze spraw sądowych (wykorzystanie znaku handlowego, logo marki, itd), czy koncerny samochodowe mają po prostu zdrowe podejście do tematu i dobre poczucie humoru?

Firmy samochodowe działają bez napinki, bo wiedzą że merytorycznie nie mają do zaoferowania nic lepszego niż konkurencja - KAŻDA limuzyna klasy średniej (piątka, A6, E-klasa) rozpędza się do sety w mniej niż 6 sekund, KAŻDA wyciska 250 km/h, KAŻDA ma skórę, klimę, navi etc, KAŻDA oferuje wysoki komfort jazdy i satysfakcję z prowadzenia. A że nie można ich skusić ceną czy wyjątkową promocją ratalną (bo ktoś kto kupuje auto za 200 tysi i więcej raczej ma kasę i nie oszczędza) więc w sumie w momencie podejęcia przez nowobogackiego decyzji o zakupie takiego samochodu decyduje PRZYPADEK czy pójdzie do salonu BMW, Audi, Merca czy Lexusa więc nie ma co się spinać. A z punktu widzenia prawa Audi nie popełniło żadnego wykroczenia bo poakzało STARE modele BMW, Lexusa i Merca w porównaniu do NOWEGO modelu Audi, gdyby pokazali aktualne modele sugerując że są w jakimkolwiek punkcie gorsze od A6 to prawnicy zmietli by ich z powierzchni
Ziemi.
Zgłoś
tranzystor 2012-01-21, 8:29
iceman_ napisał/a:

ps2. samochody audi oparte na w.w płycie podłogowej należą do jednych z najgorzej wyważonych z marek premium, silnik przed przednią osią i lekki tył sprawiają że prowadzi się toto beznadziejnie w porównaniu np. do lexusa

Nie przesadzaj, gorzej od Lexusa prowadzi się tylko Łada Samara.
Zgłoś
J................o 2012-01-21, 9:53
2@up
Nie zmienia to faktu, że jakby np. Aster dziabnęło reklamę wymiatającego internetu 50mbs na tle żałosnych 25mbs u Vectry, UPC, MM czy TPSA, gdzie znany na świat Aktor patrzy na markę np. UPC i kręci z politowaniem głową... to by się pozabijali. co z tego że nowa oferta, nowy "model", nowa "generacja"? Ja tam wiem o samochodach tyle, co o uprawie bażantów w tundrze i w reklamie widzę np. niezły pocisk z Lexusa. Nie ze starego modelu, bo nawet nie wiem, jaki to model, ale z całej marki. I dlatego lubie oraz szanuję koncerny samochodowe za te reklamy - nie boją się. Za antyreklamę płaci się grube banie, tak samo jak za wykorzystanie znaku handlowego w ogóle przez nieupoważnione osoby, nawet w dobrej wierze, a co dopiero w mało pozytywnym świetle.. tak czy ineczej wielki respekt dla tych firm za dystans do tej pojebanej rzeczywistości, gdzie do sądu pozywa się za byle gówno.
Zgłoś
marcin90twinturbo 2012-01-21, 17:06
tranzystor napisał/a:

I po co kozaczysz? Synalek tatusia się znalazł. Gdyby nie praca tatusia, popierdalałbyś Golfikiem z nadtlenkiem LPG i rynną zamiast wydechu. Tatuś pewnie na myjni pracuje, albo podstawia samochody z parkingu pod wejście hotelu.

Chyba kogoś ego się odezwało, nie będę z Tobą dyskutował na ten temat bo widzę że Twój poziom nie jest dostatecznie wysoki żeby zacząć rozmowę popartą dobrą argumentacją, gówno Cię obchodzi co mój Ojciec robi, mogę Ci powiedzieć tyle że jest związany z branżą motoryzacyjną i markami Audi, VW, Skoda, Suzuki, a jaka firma posiada sieci dilerskie tych marek w Polsce, i została wykupione teraz przez Kulczyka to sam się domyśl.

Pozdrawiam trzeźwo myślących i nie napinających ; d

iceman_ napisał/a:

A6 C7 jest o około 200kg lżejsza w porównaniu do modelu prezentowanego na filmie, zastosowali więcej elementów aluminiowych, całą rama jest wykonana w technologi ASF, Audi jest pioneerem w dziedzinie lekkich konstrukcji samochodów klasy wyższej, obecna generacja waży od 1615kg, jeździ lepiej od E-klasy, nie gorzej od BMW 5-tki, w czym F10 jak wszystkie beemeki jest nacechowana bardziej sportowo
Zgłoś
zonk 2012-01-21, 19:17

Pozdrawiam trzeźwo myślących i nie napinających ; d

Ty rzeczywiście masz coś nie tak z głową. Pozdrawiasz nie napinających się, a sam wciskasz jakiego to masz bogatego tatusia żeby Ci wszyscy zazdrościli.
(ironia on)A ja mam Dwa Jeep-y Grand Cherokee, i Porsche Cayenne, a do tego w planch mam zakup Porsche Panamera. (ironia off)
Zgłoś
marcin90twinturbo 2012-01-22, 15:35 1
SQT napisał/a:

Ty rzeczywiście masz coś nie tak z głową. Pozdrawiasz nie napinających się, a sam wciskasz jakiego to masz bogatego tatusia żeby Ci wszyscy zazdrościli.
(ironia on)A ja mam Dwa Jeep-y Grand Cherokee, i Porsche Cayenne, a do tego w planch mam zakup Porsche Panamera. (ironia off)

W żadnym moim słowie nie było nic o tym że mam "bogatego tatusia" i nie napinałem się niczym, ale widzę że tutaj wystarczy powiedzieć że się ma coś z wyższej półki to od razu u wszystkich włącza się autoagresja i chęć hejtowania. Nie rozumiem toku myślenia większości ludzi, czego tak tu zazdrościć? Weźcie się do roboty a nie siedźcie przed komputerem, ja mam ambitne plany na przyszłość i mam zamiar je zrealizować, nie mam zamiaru siedzieć na kasie w tesco za 800zł i zapierdalać jak pojebany dzień - noc, a że ktoś ma lepszy start? Shit happens...
Zgłoś
zonk 2012-01-22, 22:26
panu już podziękujemy...
Zgłoś
marcin90twinturbo 2012-01-23, 16:08
Wiadomo, nie macie argumentów
Zgłoś
zonk 2012-01-23, 23:35
Ta, tutaj nie ma co argumentować bo i tak się wyszedłeś na frajera i gimbusa zarazem.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem