18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Reklama II
R................Q • 2013-05-10, 12:30
Nieważne, że nic nie zrozumiesz, nie o to w tym chodzi.
Zgłoś
opossun 2013-05-10, 16:54
aż mnie ręce swędzą żeby coś napisać ale znowu dostałabym warna za rasistowski komentarz
Zgłoś
froqer 2013-05-10, 17:22
od kiedy za rasistowskie komentarze dostaje się warny? Nigdy się nie spotkałem z tym
Zgłoś
axeraver 2013-05-10, 17:36
chip.pl/news/oprogramowanie/systemy-operacyjne/2013/05/najlepsze-rekla...

lubie placki
Zgłoś
6gexidge 2013-05-10, 17:42 3
Zgłoś
RELAX 2013-05-10, 17:43 6
Zgłoś
P................X 2013-05-10, 19:32
dziewczynka z top comenta kichnela...
ale remix gexa rozjebal mi banie
jestem tak pojebany ze zaraz zrzuce go na phona
Zgłoś
greyeah 2013-05-10, 21:59
@Pex
szalony z ciebie człowiek
Zgłoś
Diger11 2013-05-10, 22:40
Gdzie wy tu ku*** widzicie Japonie?!
Zgłoś
VexTeson 2013-05-10, 23:41
up@ Mnie się wydaje, że jednak japoński akcent, i japońskie kanji na górze ekranu po prawej.
Zgłoś
desiderata1985 2013-05-11, 17:55
no ale jak ja wyjde z windowsem czy fotoszopem na ryju ;/
edit. ukryty przekaz tej reklamy nigdy nie umawiaj sie z @zj@tkami,w wersji saute sa mniej strawne niz tajska,chinska i japonska kuchania razem wziete.
no dobra zazdorsna jestem
Zgłoś
PLpunk 2013-05-11, 18:01
Dobre (a tego nie czytajcie, to tylko po to żeby nie usunęli posta)
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów