18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 19 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
kothletino 2019-08-07, 23:42
Trzęsie się jebana jak ozorki w galarecie.
Zgłoś
OpenStreetMaps 2019-08-08, 0:00
Ta pierwsza to Rosjanka

Więcej o mnie na You Tube Na moim niekomercyjnym kanale w playlistach tematycznych.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały

Kanał na Y.T "Km2bp"
Zgłoś
Macias17 2019-08-08, 0:46 7
Ja jebię, ewidentnie widać że filmik zrobiony dla beki, a sadolowi intelektualiści chcą pouczać matki jak to powinno się zrobić i jeszcze zarzucają im niskie IQ
Zgłoś
bodzio667 2019-08-08, 1:07 1
Druga przynajmniej ma dystans, Biorę.

Tak właśnie myślałem...
Zgłoś
spoons 2019-08-08, 6:37 2
Karboksylator napisał/a:

myśl tak dalej:) będziesz walił konia do końca życia:)

i pierwsze nożyczki zaszczekały
Zgłoś
taben9 2019-08-08, 9:59
Jakie długie nogi
Zgłoś
camson 2019-08-08, 10:47 1
Karboksylator napisał/a:

Skąd u was takie typowe myślenie "polaka biedaka", że nic nie można osiągnąć i że nawet z parszywym ryjem nie można wyrwać fajnej laski to nie wiem. Trochę odwagi i taktu i można góry przenosić...
Zgłoś
Avio84 2019-08-08, 10:51
Już to widzę jak by w tej Maździe 6 zamknęła automatycznie bagażnik. W latach produkcji tego auta nie było jeszcze takich wynalazków a zamknięcie klapy przy sprawnych siłownikach nogą dla takiej madki to mission impossible nawet bez gówniaka i wózka.
Zgłoś
mackuu 2019-08-08, 10:57 3
Karboksylator napisał/a:

A ty dalej wmawiaj sobie, że posuwanie maciory jest spoko.
Zgłoś
zolwik03 2019-08-08, 14:07
A wiecie, że nie dla każdego wygląd jest najważniejszy i jest coś takiego jak miłość? Serio mówię.
Zgłoś
Okrupnik 2019-08-08, 16:04
Serio sadolowi geniusze piszą po filmikiem, który jest ewidentnie zrobioną parodią pierwszej reklamy, co babka powinna zrobić... Wszystko co nagrała jest bardzo wyraźnie robione dla "beki" i dodatkowo piwo dla drugiej matki za dystans do siebie.
Już wolę taką zabawną laskę, nawet z lekką nadwagą co przynajmniej na starość będzie śmieszniej.
Zgłoś
skin88 2019-08-08, 16:08
zolwik03 napisał/a:

A wiecie, że nie dla każdego wygląd jest najważniejszy i jest coś takiego jak miłość? Serio mówię.

Chyba nie liczysz na to, że te zjeby znają takie pojęcia, tu każdy ma chuja po kolana i rucha modelki
Zgłoś
spoons 2019-08-08, 17:59 1
zolwik03 napisał/a:

A wiesz jak fajnie jest kiedy znajdziesz te dwie rzeczy w pakiecie? Ale żeby z takiego pakietu korzystać, też wypada wyglądać dobrze, nie tylko "w środku". Ale rozumiem że leniwe baby, i zapuszczone chłopy lubią tak sobie tłumaczyć rzeczywistość, która z powodu ich lenistwa i zaniedbania, zmusza ich do zadowalania się gorszym sortem, i dla pocieszenia nazywania tego "miłością". Swoją drogą, ciekawie musi wyglądać ta "miłość", kiedy zapuszczony chłop, idąc ze swoją zapuszczoną babą, ogląda się za ładną i zadbaną dziewczyną, a zapuszczona baba za wysportowanym schludnym facetem

miłość to nie tylko przywilej obleśnych ludzi. Serio mówię.

btw. Oczywiście że wygląda nie jest najważniejszy. Ale jeśli na rzecz lenistwa i łakomstwa, funduje swojej ukochanej zapuszczonego, chujowo wyglądającego oblecha z którym z miłości, zmuszona jest do spółkowania. To kurwa chuj nie miłość ;P
Zgłoś
camson 2019-08-09, 16:31
^Lepiej bym tego nie ujął. Jebać leniwe, ulane kurwy
Zgłoś
DonLucciano 2019-08-10, 1:32
Jebac pis i kukiza.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów