📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
19 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Trzęsie się jebana jak ozorki w galarecie.
Ta pierwsza to Rosjanka
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
Druga przynajmniej ma dystans, Biorę.
i pierwsze nożyczki zaszczekały
Karboksylator napisał/a:
myśl tak dalej:) będziesz walił konia do końca życia:)
Skąd u was takie typowe myślenie "polaka biedaka", że nic nie można osiągnąć i że nawet z parszywym ryjem nie można wyrwać fajnej laski to nie wiem. Trochę odwagi i taktu i można góry przenosić...
Już to widzę jak by w tej Maździe 6 zamknęła automatycznie bagażnik. W latach produkcji tego auta nie było jeszcze takich wynalazków a zamknięcie klapy przy sprawnych siłownikach nogą dla takiej madki to mission impossible nawet bez gówniaka i wózka.
Karboksylator napisał/a:
myśl tak dalej:) będziesz walił konia do końca życia:)
A ty dalej wmawiaj sobie, że posuwanie maciory jest spoko.
A wiecie, że nie dla każdego wygląd jest najważniejszy i jest coś takiego jak miłość? Serio mówię.
Serio sadolowi geniusze piszą po filmikiem, który jest ewidentnie zrobioną parodią pierwszej reklamy, co babka powinna zrobić... Wszystko co nagrała jest bardzo wyraźnie robione dla "beki" i dodatkowo piwo dla drugiej matki za dystans do siebie.
Już wolę taką zabawną laskę, nawet z lekką nadwagą co przynajmniej na starość będzie śmieszniej.
Już wolę taką zabawną laskę, nawet z lekką nadwagą co przynajmniej na starość będzie śmieszniej.
zolwik03 napisał/a:
A wiecie, że nie dla każdego wygląd jest najważniejszy i jest coś takiego jak miłość? Serio mówię.
Chyba nie liczysz na to, że te zjeby znają takie pojęcia, tu każdy ma chuja po kolana i rucha modelki
zolwik03 napisał/a:
A wiesz jak fajnie jest kiedy znajdziesz te dwie rzeczy w pakiecie? Ale żeby z takiego pakietu korzystać, też wypada wyglądać dobrze, nie tylko "w środku". Ale rozumiem że leniwe baby, i zapuszczone chłopy lubią tak sobie tłumaczyć rzeczywistość, która z powodu ich lenistwa i zaniedbania, zmusza ich do zadowalania się gorszym sortem, i dla pocieszenia nazywania tego "miłością". Swoją drogą, ciekawie musi wyglądać ta "miłość", kiedy zapuszczony chłop, idąc ze swoją zapuszczoną babą, ogląda się za ładną i zadbaną dziewczyną, a zapuszczona baba za wysportowanym schludnym facetem
miłość to nie tylko przywilej obleśnych ludzi. Serio mówię.
btw. Oczywiście że wygląda nie jest najważniejszy. Ale jeśli na rzecz lenistwa i łakomstwa, funduje swojej ukochanej zapuszczonego, chujowo wyglądającego oblecha z którym z miłości, zmuszona jest do spółkowania. To kurwa chuj nie miłość ;P
Jebac pis i kukiza.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów