Bardzo fajnie zrobiona reklama butów firmy Nike, w której udział wzięli hiszpański tenisista Rafael Nadal i portugalski piłkarz Cristiano Ronaldo.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
rymekfr napisał/a:
@majchernr
w r8 jest albo v8 tfsi albo v10 tfsi i są to silniki audi...
aktualnosci.auto-swiat.pl/premiery-aut/detroit-2009-audi-r8-v10-z-siln...
silniki wyjęte żywcem z lambo też są. Z resztą audi tak samo jak lambo jest częścią VW z tego co pamiętam.
tupolej napisał/a:
To audi r8
Sam jesteś Audi R8. To było białe Lamborghini Gallardo.
A poza tym Ronaldo to pedał, który ma żonę Rosjankę.
Dobrze, że napisałeś kim jest Nadal i Ronaldo bo pewnie byśmy nie wiedzieli...
Najlepsze jest to, że ludzie tak chętnie płacą grube pieniądze by nosić reklamę znanych marek
ronaldo to pedau, prawdziwi piłkarze nie potrzebują reklamy żeby być sławnym
nienawidzę takiego typowego dla Polaków "hejtu", tylko dlatego, że ktoś ma lepiej
M4rko napisał/a:
portugalski kto?
Zobacz sobie bramke z wczorajszego meczu z Osasuną i mnie nie wkurwiaj...
Do wszystkich piszących, że Ronaldo to pedał: Swój pozna swego, hym?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów