18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27
Reklama nike
Splitterek • 2012-03-31, 12:28
Dawniej robili reklamy bardziej pod gusta sadoli ;>

koniec lat 90tych- wtedy to była prawdziwa piłka.
Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
donszymon 2012-03-31, 19:07 2
kazno napisał/a:

Piekny filmik przypomina o najlepszych czasach gdy piłka nożna była czymś więcej

Coś więcej? A kiedy to było coś więcej niż kopanie piłki 90 minut przez 22 chłopa? No ale może się nie znam, bo nigdy nie rozumiałem jak można się kłócić o to który klub jest lepszy, który piłkarz jest lepszy... A już szczególnie jeśli chodzi o polskie kluby. Czasem oglądam dobre mecze (o których przypominają mi znajomi) ale nie jaram się w ogóle tym sportem. A zawsze jak słyszę jak kumple się kłócą który piłkarz jest lepszy to to mi przypomina kłótnię przedszkolaków o to kto ma lepszą zabawkę. Sami byście kurwa wyszli pograć w piłę, a nie się napinacie że ten jest pizda, a tamten zajebisty. To jest fenomen, że niektórzy wasi idole mogą być kurwa analfabetami, ale dobrze kopnąć piłkę umieją to należy się im szacunek, pieniądze i 40 dziewic.
Zgłoś
Tomelo 2012-03-31, 19:46 3
@up
Kolejny idiota z cyklu: "Nie znam się ale się wypowiem".
Zgłoś
bogdanznosa 2012-03-31, 20:35
donszymon napisał/a:

Coś więcej? A kiedy to było coś więcej niż kopanie piłki 90 minut przez 22 chłopa? No ale może się nie znam, bo nigdy nie rozumiałem jak można się kłócić o to który klub jest lepszy, który piłkarz jest lepszy... A już szczególnie jeśli chodzi o polskie kluby. Czasem oglądam dobre mecze (o których przypominają mi znajomi) ale nie jaram się w ogóle tym sportem. A zawsze jak słyszę jak kumple się kłócą który piłkarz jest lepszy to to mi przypomina kłótnię przedszkolaków o to kto ma lepszą zabawkę. Sami byście kurwa wyszli pograć w piłę, a nie się napinacie że ten jest pizda, a tamten zajebisty. To jest fenomen, że niektórzy wasi idole mogą być kurwa analfabetami, ale dobrze kopnąć piłkę umieją to należy się im szacunek, pieniądze i 40 dziewic.

Nie rozumiesz, coś więcej czyli tak jak było kiedyś tzn każdy się wzajemnie szanował i nie trzeba było udawać że się lubi tylko jeden klub/zawodnika jak teraz. Kiedyś każdy cieszył się z gry obu zespołów przy okazji będąc sercem za tym z którym coś go łączyło. A teraz dzieci wychowywane bezstresowo, jak wy to nazywacie gimbusy i młodsi obrażają się wzajemnie, przy okazji robiąc masę blenduw ortokrafficznyh, który piłkarz lepszy.
Zgłoś
kolejny 2012-03-31, 21:25 16
Własnie to jest to
Zgłoś
Ravager 2012-03-31, 23:24 1
Eh, pamiętam końcówkę lat 90. (kurwa, jak to brzmi), kiedy się oglądało swoje pierwsze mecze w TV. Jeszcze się nikomu jakoś tak szczególnie nie kibicowało, ale jakieś tam przejawy sympatii do poszczególnych drużyn zaczynały się malować. Może "za dzieciaka" byłem bardziej skory do zachwycania się graczami, a może to faktycznie były inne czasy. Kiedyś z zapartym tchem oglądałem świetne wrzuty w pole karne Beckhama (jeszcze w MU), kanonady urządzane przez Batistutę, Ronaldo, Del Piero, czy Henry'ego, albo pustoszącego środek pola Keane'a. Nie mówię, że C. Ronaldo to pedał, a Messi to karłowaty kutafon. Mam jednak dziwne uczucie, że gdzieś w okolicach 2005 roku powoli zaczęła się kończyć era piłkarzy wojowników, a w miejsce prawdziwych mężczyzn pojawiła się zgraja mniej lub bardziej utalentowanych dzieciaków. I piszcie co chcecie, ale piłkarze tacy jak Ribery, Benzema, Busquets, D. Alves, Messi, C. Ronaldo, Suarez, Torres itd. mogliby pucować buty, czy tam pały Figo, Zidane'owi, Kluivertowi, Kahnowi, Davidsowi, Scholesowi, Maldiniemu, Giggsowi, Fowlerowi, czy Cantonie.

Długi post, ale - no kurwa - musiałem wylać swoją kibicowską frustrację, bo jak widzę stado panienek słaniających się po boisku to mnie krew zalewa.
Zgłoś
Milan397 2012-03-31, 23:55
Eh Maldini jeszcze młody
Zgłoś
Splitterek 2012-04-01, 0:18
@ Ravager o Ronaldo zapomniałeś- brazylijczyku oczywiscie teraz to jest nagonka ktory gracz lepszy i wyscigi w statystykach....
Zgłoś
ogonix 2012-04-01, 10:39 1
PPeja napisał/a:

Teraz już nie robią takich reklam, bo C. Ronaldo połamałby się od tych udawanych kopnięć

Zgłoś
Splitterek 2012-04-01, 11:41
nie ma co gadać C.Ronaldo jest bardzo dobrym piłkarzem. może ma sie za bardzo dobrego gracza i ma racje. ale przynajmniej nie ma sie za Boga jak Messi.i to nie zalezy od tego komu kibicuje. dawniej messiego lubiłem. a gol wyżej bardzo dobry. wczorajszy
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem