koniec lat 90tych- wtedy to była prawdziwa piłka.
koniec lat 90tych- wtedy to była prawdziwa piłka.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Piekny filmik przypomina o najlepszych czasach gdy piłka nożna była czymś więcej
Coś więcej? A kiedy to było coś więcej niż kopanie piłki 90 minut przez 22 chłopa? No ale może się nie znam, bo nigdy nie rozumiałem jak można się kłócić o to który klub jest lepszy, który piłkarz jest lepszy... A już szczególnie jeśli chodzi o polskie kluby. Czasem oglądam dobre mecze (o których przypominają mi znajomi) ale nie jaram się w ogóle tym sportem. A zawsze jak słyszę jak kumple się kłócą który piłkarz jest lepszy to to mi przypomina kłótnię przedszkolaków o to kto ma lepszą zabawkę. Sami byście kurwa wyszli pograć w piłę, a nie się napinacie że ten jest pizda, a tamten zajebisty. To jest fenomen, że niektórzy wasi idole mogą być kurwa analfabetami, ale dobrze kopnąć piłkę umieją to należy się im szacunek, pieniądze i 40 dziewic.
Coś więcej? A kiedy to było coś więcej niż kopanie piłki 90 minut przez 22 chłopa? No ale może się nie znam, bo nigdy nie rozumiałem jak można się kłócić o to który klub jest lepszy, który piłkarz jest lepszy... A już szczególnie jeśli chodzi o polskie kluby. Czasem oglądam dobre mecze (o których przypominają mi znajomi) ale nie jaram się w ogóle tym sportem. A zawsze jak słyszę jak kumple się kłócą który piłkarz jest lepszy to to mi przypomina kłótnię przedszkolaków o to kto ma lepszą zabawkę. Sami byście kurwa wyszli pograć w piłę, a nie się napinacie że ten jest pizda, a tamten zajebisty. To jest fenomen, że niektórzy wasi idole mogą być kurwa analfabetami, ale dobrze kopnąć piłkę umieją to należy się im szacunek, pieniądze i 40 dziewic.
Nie rozumiesz, coś więcej czyli tak jak było kiedyś tzn każdy się wzajemnie szanował i nie trzeba było udawać że się lubi tylko jeden klub/zawodnika jak teraz. Kiedyś każdy cieszył się z gry obu zespołów przy okazji będąc sercem za tym z którym coś go łączyło. A teraz dzieci wychowywane bezstresowo, jak wy to nazywacie gimbusy i młodsi obrażają się wzajemnie, przy okazji robiąc masę blenduw ortokrafficznyh, który piłkarz lepszy.
Długi post, ale - no kurwa - musiałem wylać swoją kibicowską frustrację, bo jak widzę stado panienek słaniających się po boisku to mnie krew zalewa.
Teraz już nie robią takich reklam, bo C. Ronaldo połamałby się od tych udawanych kopnięć
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów