📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 17:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
🔥
Lekcja historii w picułce
- teraz popularne
Co jak co ale wódki u nas chyba reklamować już nie trzeba
Reklama produktu, który jest przyczyną patologii w rodzinie, ukazany w tak piękny zakrzywiony sposób. W sumie gdyby nie on pewnie nie byłoby tak dobrego kontentu na Sadolu. Dobrze robią pozdrawiam całą Legnicę pozytywny przekaz niech to się trzyma. (Pozdro dla kumatych).
A teraz wyobraźcie sobie, że w taki sam sposób reklamowana jest kokaina bądź lsd Takie reklamy nie powinny mieć miejsca. Wódka to jeden z najgroźniejszych narkotyków na świecie.
To przykre jak zagraniczne koncerny wykorzystują patriotyzm zakupowy mieszkańców skolonizowanego państewka istniejącego tylko teoretycznie. Wbijcie sobie do głowy. Wyborowa to francuski SYF reklamowy.
filmy innych użytkowników które mnie rozbawiły , zaciekawiły lub zbulwersowały
Kanał na Y.T "Km2bp"
aret napisał/a:
A teraz wyobraźcie sobie, że w taki sam sposób reklamowana jest kokaina bądź lsd Takie reklamy nie powinny mieć miejsca. Wódka to jeden z najgroźniejszych narkotyków na świecie.
Z dupy porównanie. Wódkę pije 90% społeczeństwa z tego może 5 % ma szanse zapic się i umrzeć. Twarde narkotyki bierze może 5% procent z czego 90% się zaćpa
Wziął debil i wyssał se statystyki z palca. Morda w kubeł.
aaaaaaaaaaaaaa napisał/a:
I pewnie jest gejem...
Geje to są w Mediolanie. U nas to zwykłe pedały.
"Spotkaj się ze znajomymi, usiądź z nimi przy stole i pierdolnij sobie. Wyborowa, pierdolnij sobie."
Nie ma to jak promowanie szkodliwych substancji.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów