📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Uwaga dla wrażliwych uszu, na filmiku przeważa chujowe łubu dubu.....
kostuch30 napisał/a:
Nie ma jak poderwać laskę na techno..
W filmiku nikt nie podrywa laski na techno więc o chuj chodzi?
majk19 napisał/a:
Uwaga dla wrażliwych uszu, na filmiku przeważa chujowe łubu dubu.....
Ty masz łep jak chujowe łubu dubu.
Od razu mi lepiej
Wlasnie m isie przypomnialo jak balismy sie z kumplem uzywac wiertarki zeby nas techno zjeby i reszta ekipa tego łomotu do sadu nie pozwala buehuehuee...
Szwegier nie rodzina. Opel nie samochód. Wątróbka nie mięso. Acer nie komputer.
Nikt mnie nie przekona, że Acer robi dobry sprzęt, zwłaszcza laptopy. Robiłem na serwisie komputerowym i ten shit najczęściej wracał
Up. Ktoś komu możesz dupę po sraniu wylizać mówiąc przy tym mniam szefie.
tiesto to produkt muzyczny tak jak cała ta popowa elektronika, komercyjne lalalala nie problem zrobić bo sztab ludzi nad tym pracuje żeby miało się to sprzedać, co za tym idzie jebać tiesto i tą bandę łebków i polecam sprawdzić inne mniej komercyjne gatunki elektroniki gdzie ludzie na prawdę są DJami i robią prawdziwą muzę samodzielnie często nie mając nic z tego kasy:) Pozdrawiam hejterów
Ty masz łep jak chujowe łubu dubu.
Od razu mi lepiej
i znalazł sie fan eksplołżyn
majk19 napisał/a:
i znalazł sie fan eksplołżyn
Powiedzenie że tiesto tworzy techno to tak tak jak by powiedzieć że miles davis tworzył pop
Choćby acer miał jak najlepsze reklamy, choćby zatrudnił nawet jebanego OSTR'ego którego do reklam przekonać się nie da, choćby kurwa sprzęt za sto złotych sprzedawali, nigdy przenigdy więcej nie kupię ichniego złomu. Kurwa. Na jebanego laptopa (3690) wydałem 2.2 k zł i powiem że minęły równo dwa lata od gwarancji(chuj że w międzyczasie co i rusz a to dysk siadał,a to grafika,a to pamięć) i od razu monit się ,,nagle" rozlał, dysk twardy powiedział że ma za dużo bad sektorów(trza wymienić) a procesor się zaczął grzać niemiłosiernie bo chłopdzenie całkowicie padło(tak,wiem,wiatraczki, były wyczyszczone i chuja to dało, za małe zasilanie było podawane i w chujowych odstępach czasowych)...
HEJT ACER & it's products!
HEJT ACER & it's products!
co ty pierdolisz? ja mam ich myszkę i mi 5 lat działa
bądź silny i zabijaj w sobie słabości,
tylko wtedy osiągniesz szczyty!
Postskriptum v l g Сталь
Postskriptum v l g Сталь
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów