📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
18 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
bosz, Polska to jednak ponury kraj, nie stać nas na takie inicjatywy. Albo mieszkam na takim zadupiu, gdzie nie ma takich zorganizowanych akcji.
@smyndryl
Zacząłem hejt.. oczywiście hahahahaah. Ja się z tego oficjalnie śmieje, że polska ma taką renomę. Chociaż jest trochę prawdy w tym co napisałem. Jakbyś wyszedł czasem z domu albo odwiedził inną stroną niż sadistic to zobaczyłbyś nie jeden temat w stylu "Pobili i okradli". Ostatnio do szpitala przyszła 17 letnia dziewczyna z uszczerbionymi 3 zębami pobita przez 2 chłopaków.
Z resztą koniec głupiej gadki bo się syf zrobi, nie do tego ta strona została stworzona.
A filmik w 100% pozytywny.
Zacząłem hejt.. oczywiście hahahahaah. Ja się z tego oficjalnie śmieje, że polska ma taką renomę. Chociaż jest trochę prawdy w tym co napisałem. Jakbyś wyszedł czasem z domu albo odwiedził inną stroną niż sadistic to zobaczyłbyś nie jeden temat w stylu "Pobili i okradli". Ostatnio do szpitala przyszła 17 letnia dziewczyna z uszczerbionymi 3 zębami pobita przez 2 chłopaków.
Z resztą koniec głupiej gadki bo się syf zrobi, nie do tego ta strona została stworzona.
A filmik w 100% pozytywny.
Hahahaha! Rozjebało mnie jak japoniec lambo odjechał a na ciapatego psi zaprzęg czekał
Śpieszysz się?
Dostaniesz lambo z babą za kółkiem.
Dostaniesz lambo z babą za kółkiem.
@NoeBcK
a to uważasz, że w Ameryce czy gdziekolwiek indziej tak nie ma?
Oczywiście, że tak jest.
Ale duża część z userów, żyje w jakims pierdolonym przeświadczeniu, że co złego to w Polsce i ewentualnie Rosji.
A inne kraje już nie mają takich kłopotów. No chyba jednak mają, ale to trzeba by gdzieś wyjechać, trochę poczytać i się zainteresować, a nie tylko narzekać, że jak to u nas ejst zjebanie. A wcale znowu, aż tak źle nie jest. Kocham Polskę taką jaką jest i rzygam takimi postami jak NeoBck
a to uważasz, że w Ameryce czy gdziekolwiek indziej tak nie ma?
Oczywiście, że tak jest.
Ale duża część z userów, żyje w jakims pierdolonym przeświadczeniu, że co złego to w Polsce i ewentualnie Rosji.
A inne kraje już nie mają takich kłopotów. No chyba jednak mają, ale to trzeba by gdzieś wyjechać, trochę poczytać i się zainteresować, a nie tylko narzekać, że jak to u nas ejst zjebanie. A wcale znowu, aż tak źle nie jest. Kocham Polskę taką jaką jest i rzygam takimi postami jak NeoBck
staffior napisał/a:
U nas to ..
U nas tamto...
dresy, wpierdol...
kurwa gdzie wy mieszkacie i z kim wy się zadajecie że tak zjebany światopogląd macie ??
w Sosnowcu...
Kurwa, od paru lat na przystankach normalnie używam telefonów, nigdy sie nie chowałem, nosze długie włosy a raz w życiu mnie jakieś dziecko zaczepiło. I to w tym legendarnym i złym lublinie, gdzie pobicia są główną zabawą ludzi.
Gdzie mieszkamy ? Kołobrzeg wita, mówisz do kogoś cześć a i masz 60% że odpowie Ci po niemiecku 10% że po Rosyjsku 5% że po cygańsku i wreszcie 25% że masz problem ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów