📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kolejny rekord to pewnie jebanie ściany i robienie naleśnika z kociego gówna a na końcu przetarcie prezenterki i wytarcie sandwiczem
Wam też kojarzy się ta dekoracja (świat, gwiazdki, kolumny) z tym żydowskim świecznikiem??
Tu jest Pajak, a nie jakies male gowno, i idealny przyklad czemu nie nalezy przykladac sobie pajakow do japy... U tego pana ptasznik wyczesal mu wloski na oko, gdyby je otworzyl mialby zafundowane ciekawe doznania.
jesli mozna zglaszam sie na 1000 pajaków na 10 min
akcja 2:10
Mogli mu wpuścić tam 125x Phoneutria spp. (Wałęsaki brazylijskie) Byłoby o wiele ciekawiej.
te 'rekordy guinessa' w telewizji to jest 1 wielki dowcip. tak samo typiara pobijala rekord swiata.. w rozbijaniu sztucznych butelek o glowe -.-
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów