Gość został wpisany do Księgi Rekordów bo podobno ma czegoś na ryju najwięcej... Ciężko to jakoś normalnie skomentować ale próbować warto
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wpisać go powinni do encyklopedii medycznej, a nie kurwa rekordów... kurwa robienie się wyjątkowym na siłę bo niczym innym nie jest wstanie nikogo zainteresować. Musi być mega nudnym pojebańcem.
Zrobił z siebie kalekę i jeszcze za to zapłacił.
Chciała kurwa zabłysnąć zaistnieć no i się udało wygląda jak pizda jest pizdą i tak zostanie ale te spermotryski może zaszyć w każdej chwili ale i tak chuj mu w dupę cipie
Widzę, że wszyscy od razu rozgryźli o co c'mon. Pan hipster może teraz opierdalać gałki swoim trzem kochankom na raz.
nie moze robic trzem na raz, bo by sie stykali penisami a to juz by bylo pedalskie
kienzler napisał/a:
Cóż, następny, któremu zabrakło normalnego, męskiego wzorca. Długie włoski, zjebany kapelusik i chujowy zarost. Więcej znaków rozpoznawczych nie potrzeba.
no tak kurwa... bo zarost, włosy i kapelusz to jest coś co go odróżnia
Szaman4321 napisał/a:
Niestety typek nie mieszka w Polsce - to jedyny plus zachodu, że pod tym kątem inaczej patrzą.I za chwilą będzie płakał że nie chcą go nigdzie zatrudnić
Ale prawda jest taka, że takie zjeby pracują w jakichś "artystycznych" zawodach, albo jako np barman.
Ale nie martwmy się - z czasem znudzi mu się ten wygląd, zrozumie że już tego nie cofnie, wpadnie w depresję, zacznie ćpać, chlać i finalnie wyląduje na hardzie jako kolejny samobójca
Oryginał z niego
@up nawet nie pochleje za dużo bo mu się będzie wóda wylewać.
A potem będzie "...czemu nigdzie nie mogę znaleźć pracy?"
Ale jakie ulatwienie dla dentysty zeby naprawic tyle kly, albo zeby sobie podlubac w zebach z tylu.... Ale ogolnie dno umsylowe. Nie umie nic wiec czyms musial sie wyroznic, a inni debile go promuja i pokazuja...
cwaniak bez tych zatyczek niech idzie w niedzielę do babci na rosołek, albo na piwo z kumplami (?)
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów