Całkiem niedawno wstawiłem rekord w zgniataniu puszek z piwem, teraz podobny ale z kokosami.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:54
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
@max1522
Te geniusze pod kokosy mogli dać jakieś ostrza żeby mu się lepiej rozbijało
Te geniusze pod kokosy mogli dać jakieś ostrza żeby mu się lepiej rozbijało
@dalione
co lepiej rozbiajlo jak on nawet nie trafial w cel swoja droga filmik genialny.. jeszcze kurwa oficjalnie przy ludziach
co lepiej rozbiajlo jak on nawet nie trafial w cel swoja droga filmik genialny.. jeszcze kurwa oficjalnie przy ludziach
ponacinane jak chuj
pod koniec to on na nich już tylko rękę kładł i albo się rozłożyły przez nacięcie albo spadały...
pod koniec to on na nich już tylko rękę kładł i albo się rozłożyły przez nacięcie albo spadały...
Nie wiem po co komu to ale u mnie moze robic jako tłuczek do miesa jebany czarny mas Kajate: F
no nie, już nawet w niemieckich programach jest znak Turcji xD
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów