📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Znałem gościa który łoił browce non-stop aż któregoś razu na budowie był taki już ochlany że mu bebech pierdolną .Doszło do perforacji jamy brzusznej a potem sepsa i zmarł. On to potrafił browarów wypić.
Ode mnie piwo za piwo + jaranie;). Ja wypiłem 12 piw ale to była cała noc na "ponurej Małpie" i bez jarania
kurwa a gdzie specjal sie pytam?!
Sam przyznam, ze picia piwa to moje jedyne hobby. Ale ze mnie sierota ;/
Pojebusom z PROSTO, FIRMY i innych wynalazków dziekujemy.
Więcej narozlewał niż wypił. Piwa nie ma.
Więcej narozlewał niż wypił. Piwa nie ma.
@up
widać, że szybkiego lopeza nigdy nie piłeś, ale spokojnie, jak pójdziesz do szkoły średniej, albo lepiej - potem na studia, to się nauczysz życia.
widać, że szybkiego lopeza nigdy nie piłeś, ale spokojnie, jak pójdziesz do szkoły średniej, albo lepiej - potem na studia, to się nauczysz życia.
nie dość że ruda cipa, to jeszcze łajza tyle browara zmarnował i nie wypija do końca!
Odwraca "do góry nogami", robi dziurę w bocznej części puszki (w okolicach denka, klucz, śrubokręt, wszystko się nadaje. Im otwór większy tym lepiej). Przykłada owy otwór do ust, tak żeby puszka była już w swojej nominalnej pozycji. Otwiera piwo, normalnie kluczykiem, a robi się tam takie ciśnienie, że browar do owej wydrążonej dziury (i do naszych ust) spływa z szybkością 0,5l na 5 sec.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów