Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (8) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:27
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 3:27

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
M................i 2013-01-11, 13:07
Wszystko ustawione, kolega z mikrofonem zawsze go trzyma. A pozatym w zielonym dresie koleś już był kiedyś pytany
Zgłoś
K................9 2013-01-11, 13:59
Typka w zielonej bluzie widze już w którymś odcinku nie wiem czy mu płaca za te głupoty co mówi ale śmianie mam z niego takie że padam na kolana
Zgłoś
yopashouu 2013-01-11, 14:14
Kurwa ile czasu można doić jedną krowę?!
Zgłoś
KKdemona 2013-01-11, 14:36
-Największe jezioro w Polsce nazywa się... ?
- A jest !??
Miazga
Zgłoś
tomek99320 2013-01-11, 14:47 3
0.39 . Ten gość rozpierdala system swoją wiedzą
Zgłoś
Ciastak 2013-01-11, 14:52
jak by chociaż dali statystekę ilu ludzi przepytali a ilu ośmieszyli to by może mnie to przejeło
Zgłoś
bebzal 2013-01-11, 14:59
Ten pan w zielonym przynajmniej próbuje myśleć reszta to tępaki
Zgłoś
D................s 2013-01-11, 15:01
ja pi3rdole co za tepaki >!<
Zgłoś
artis1990 2013-01-11, 15:10
Czasami się ludziska powtarzają, żeby nagrać kogoś wypowiedzi ten ktoś musi się zgodzić i podpisać papier. Uważacie, że na samym początku istnienia tego programu też ustawiali wszystko? Jak nikt ich jeszcze nie znał? Pierdolenie polaczkowe.

Typ w zielonej bluzie jest po prostu największym idiotom jakiego w życiu dane mi było słuchać, turbo debil. Jak on żyje na co dzień? Choć za pewne jest na tyle głupi, że nie zdaje sobie sprawy jak bardzo jest uchybiony i prowadzi w miare szczesliwe życie. Masakra.
Zgłoś
damian88719 2013-01-11, 15:33 1
Anakonda wygrywa.
Zgłoś
Airbourne 2013-01-11, 15:49
Szybkie pytanie do sadoli: jak nazywa się największa pustynia świata?

Odpowiedź poniżej
Antarktyda
Zgłoś
Harter 2013-01-11, 16:39
Boobie puszcza to tam gdzie reklamowali Axe.
Zgłoś
penetrator1127 2013-01-11, 17:50
tępe chuje, maturzyści jebani. powinniscie kopać rowy melioracyjne jesli wiecie co to jest !
Zgłoś
Sajgonski 2013-01-11, 18:15
To musi być ustawiane. Nie wierzę, że istnieją tacy idioci. Rozumiem nie znać odpowiedzi na jedno pytanie czy zwyczajnie się pomylić. Ale kompletnie nic nie wiedzieć to już przegięcie.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem