Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
vlad idź już spać.
Imbecylu, każdy kto napiszę prawdę jakakolwiek niepoprawna by teraz ona nie była to ruski troll ? Wiśniowiecki też był ruskim trolem ty tępy buraku ? Ani rusek ani ukrainiec nie jest mi bratem, i daj Bóg żeby napierdalali się między sobą aż po kres czasów. Ktokolwiek by tej wojenki nie wygrał, my na tym stracimy. Wygramy jeżeli obie strony przez następne 10-15lat będą się wykrwawiać. I jakkolwiek by to nie było okrutne to tak kurwa jebana mać wygląda świat. A co do cywilów, bo zaraz zaczniecie sobie nimi mordy wycierać. To tak kurwa, wole żeby gineli dzisiaj od kacapskiego osttrzału ukraińcy w kijowie, niż jutro mają ginąć polacy w warszawie. I chuj wam w wasze zaprogramowane przez tv dupy. Dopóki wam w tv palcem nie pokażą komu teraz modne jestr pomagać, to nawet kurwa palcem żaden nie kiwnie. A tylu naszych tutaj w kraju potrzebuje pomocy. Jebani pozerzy bez własnego rozumu.
Imbecylu, każdy kto napiszę prawdę jakakolwiek niepoprawna by teraz ona nie była to ruski troll ? Wiśniowiecki też był ruskim trolem ty tępy buraku ? Ani rusek ani ukrainiec nie jest mi bratem, i daj Bóg żeby napierdalali się między sobą aż po kres czasów. Ktokolwiek by tej wojenki nie wygrał, my na tym stracimy. Wygramy jeżeli obie strony przez następne 10-15lat będą się wykrwawiać. I jakkolwiek by to nie było okrutne to tak kurwa jebana mać wygląda świat. A co do cywilów, bo zaraz zaczniecie sobie nimi mordy wycierać. To tak kurwa, wole żeby gineli dzisiaj od kacapskiego osttrzału ukraińcy w kijowie, niż jutro mają ginąć polacy w warszawie. I chuj wam w wasze zaprogramowane przez tv dupy. Dopóki wam w tv palcem nie pokażą komu teraz modne jestr pomagać, to nawet kurwa palcem żaden nie kiwnie. A tylu naszych tutaj w kraju potrzebuje pomocy. Jebani pozerzy bez własnego rozumu.
Pobudka. Zesrałeś się
Sobaka już wyjebana?
Ponad 200 000 banderowcow poszło do piachu, teraz a upadlinie takich będą werbować, ruskie mają przejebane
Widac ze jestes niemiecki benkart. Cóż rodziny wie nie wybiera. Niemcy są super bo postawili za Twoje piniadze lidla gdzie sprzedają produkty drugiej kategorii dla plebsu a ty się cieszysz jak glupi. Co z tego ze niemcy zamordowali prawie 6milionow Polaków oraz dowodzili ukraińskimi oddziałami ss skoro możesz zbierać u nich szparagi jak pies.
W tym większość cywili.
Ruskie to podludzie, sadol mi to uświadamia dzień w dzień.
To może opowiedz o bombardowaniu cywili w doniecku oraz o raporcie Amnesty International który wyraźnie pokazuje że uoadlincy zasłaniają się cywilami nak Szkopy podczas 2ws...
Pobudka. Zesrałeś się
Zesrałem się na ciebie przygłupie. Jeszcze ze 2lata i będziesz zapierdalać u ukraińca za 10zl/h, bo będą mieli takie ulgi podatkowe, że polakowi nie będzie się opłacało prowadzić małej czy nawet średniej działalności. No ale najważniejsze, że kacapy mają żle. Pierdolone wsiurskie zjeby bez własnego rozumu.
Widac ze jestes niemiecki benkart. Cóż rodziny wie nie wybiera. Niemcy są super bo postawili za Twoje piniadze lidla gdzie sprzedają produkty drugiej kategorii dla plebsu a ty się cieszysz jak glupi. Co z tego ze niemcy zamordowali prawie 6milionow Polaków oraz dowodzili ukraińskimi oddziałami ss skoro możesz zbierać u nich szparagi jak pies.
Po twojej wywodzie wyzsanym z dupy ukrainca wnoszę, ze jak przystało na sadolowego imbecyla nie potrafisz odróżnić ironi od rzeczywistości a tym bardziej przeczytać parę zdań z zrozumieniem, łap swoich ukraińskich braci. Lecz jeśli jeszcze kiedyś zechcesz mi pocisnąć wyjmij przed pisaniem ukraińskiego pienisa z japy
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów