📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 23:10
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Da się jakoś zabrać piwa które ludzie przyznali ?
Bo takiego syfu od kiedy mam konto nie pamiętam.
Kiedyś 80 piw dostawał najlepsze filmiki jak było 10 000 userów, z czego 3/4 nieaktywnych. A teraz od chuja i takie gówno na głównej :/
Bo takiego syfu od kiedy mam konto nie pamiętam.
Kiedyś 80 piw dostawał najlepsze filmiki jak było 10 000 userów, z czego 3/4 nieaktywnych. A teraz od chuja i takie gówno na głównej :/
Też uważam, że dubstep to gówna, ale ten utwór to jeden z nielicznych wyjątków
Flight Facilities - Crave You (Adventure Club Dubstep Remix)
Flight Facilities - Crave You (Adventure Club Dubstep Remix)
Gówna to wy jesteście . O gustach się nie dyskutuje . Tak jak powiedział simba23, rzygajcie sobie w samotności
Ja pierdole. Nie lubisz dubstepu to sie nie wypowiadaj a nie hateujesz jebany gimbusie. Ja też mogę na forach mówić jebać hip-hop, jebać pop jebać r'n'b a od klasycznej do żygać mi się chce itp. Ale nieee, gimbus musi wyrazić swoją jakże zajebistą opinię eksperta testera szczotek do kibla...
woow więc nie można swojej opini wyrazić ?? Ok zgoda. Niech każdy słuch to czego chce ale to jest sadol a nie viva. Taka mała różnica.
czego anty-dubstepowi chlopaki sluchacie? i dlaczego nie lubicie dubstepow? Chetnie was poslucham i porozmawiam na ten temat. ciagle czytam jakies wasze glupoty i krotkie belkoty ze nie lubicie. "Rafal1757" Oczywiscie jest wolnosc slowa, ale nie puszczam slow na wiatr niepodpartych zadnym argumentem. Proste jak je*anie! W przeciwnym wypadku wlasny gust i upodobania zostawiam dla siebie!
ogólnie lubię dupstep, ale to jest typowa końska spierdolina.. a swoją drogą dubstep zszedł na psy, właśnie przez takie chujowe kawałki jak ten.
Dany1990
jeżeli to jest muzyką to preferuje Mike Oldfield ok jak DS uważasz że to jest muzyką to czy słyszałeś Emerson Lake and Palmer / Pink Floyd /J.J. Jare tam przynajmniej wszystko było tworzone "recznie" nie przez komputer... ( JJJ jego pomijam ale to ma jakiś dzwiek ) / Harold Faltermeyer / Steve Vai / dodam jeszcze slash. Zgraj zespół bębny/ bas/ przez gitare / wokal i jak mi udowodnisz że zrobisz to ( na scenie ) nie posiłkując się masteringiem dam ci nobla... dlatego uważam że DS to gówno... może wpada w ucho... ale nie sztuką jest napierdalać po ileś tam bitów z opóznieniami...
jeżeli to jest muzyką to preferuje Mike Oldfield ok jak DS uważasz że to jest muzyką to czy słyszałeś Emerson Lake and Palmer / Pink Floyd /J.J. Jare tam przynajmniej wszystko było tworzone "recznie" nie przez komputer... ( JJJ jego pomijam ale to ma jakiś dzwiek ) / Harold Faltermeyer / Steve Vai / dodam jeszcze slash. Zgraj zespół bębny/ bas/ przez gitare / wokal i jak mi udowodnisz że zrobisz to ( na scenie ) nie posiłkując się masteringiem dam ci nobla... dlatego uważam że DS to gówno... może wpada w ucho... ale nie sztuką jest napierdalać po ileś tam bitów z opóznieniami...
Więc zostanmy przy tym, że sadol to nie jest odpowiednie miejsce dla dubstepu/ promowania naszej ulubionej muzyki. Z dobrym sadystycznym filmem- owszem, można dać każdy podkład.. Ale wstawianie teledysków czy samych utworów bo akurat sie nam podobają ?? no nie.
Moim zdaniem pierwszy teledysk jest zajebisty, taniec taki sobie jak dla mnie widziałem lepsze i na sadolu i na YT, drugi filmik taki sobie, mimo iż tańczą we trzech to i tak jakoś tak bez polotu, takie wolne ruchy które nic nie przedstawiają, a 3 filmik? hmmm może i gościu potrafi szybko się poruszać ale czy to jest takie fajne? dla mnie to tu są takie średnie te ruchy, a co do muzyki to dubstep jest taki średni dla mnie niektóre kawałki wpadną w ucho a niektóre nie te akurat mi nie wpadają, swoją drogą niewiem jak do takiej muzyki? można tańczyć dla mnie to rycie bani, piwo leci nie za umiejętności tańcerzy tylko dla gościa który super zrobił teledysk.
nie podoba Wam sie muzyka to albo nie ogladajcie a co za tym idzie nie oceniajcie albo przyciszcie muzyke i oglądajcie sam film
mówi że rzyga na dubstep a słucha tsss Ja daje browarka za ten kawalek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów