spacerek zwierzątka po drodze.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
spacerek zwierzątka po drodze.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ile takie cos sie rozpędza:)
"to renifer bo mu się jaja trzęsą z tyłu"..............................
Kapral Poproszek napisał/a:
Sam żeś jest kurwa jeleń, krowę z koniem też mylisz. Czego kurwa po tych szkołach uczą, potem cię zapyta policjant czy ubezpieczyciel co ci auto zniszczyło, a ty powiesz "predator" kurwa. Do twojej informacji dodam, że zwierzęta atakują auta, począwszy od psów skończywszy na koniach i bykach. Sam widziałem jak byk punciaka roznosi, coś mu odjebało i pół auta rozjebał.
Chlopie co ty pierdolisz? W skandynawii renifery zapierdalaja po drogach caly czas. Zima i wczesnym latem jest najgorzej bo leza z polnocy na poludnie i na odwrot w zaleznosci od pory roku. Sa przyzwyczajone do aut etc. W dupie byles gowno widziales. Jakby to byl los moglby panikowac. Renifery nie reaguja jak najebany rusek na widok samochodow.
bennekmaster napisał/a:
to co za pajac siedzi w Laponii ??? oO
Twój stary hahah nie mogłam się powstrzymać.
Haaaaa kurwa! Golf II nieśmiertelny!!! i dlatego tak się go bali wyprzedzić.
Jakie dwie pizd takich pizd to ja dawno nie widziałem.
To dopiero były 2 pizdy 2 Łosie w Golfie II zapewne . . .
Treść właściwa jakoś od połowy
xon123x napisał/a:
Jakie dwie pizd takich pizd to ja dawno nie widziałem.
o kurwa... Polacy w Norwegii...
glowny komentator brzmi jak Klocuch
Cos typu ,,Klocuch ,,Wyprzedzanie renifera - Wideorecenzja''
Cos typu ,,Klocuch ,,Wyprzedzanie renifera - Wideorecenzja''
Jaką to ma prędkość?
To niech zobaczą na licznik ; D
To niech zobaczą na licznik ; D
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów