Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
O dziwo wielu mechaników ma z tym problem, wolą część wymienić niż naprawić.
Tak? To napisz mi jak szczotki które się ścierają (np. szczotki przy rozruszniku ) można zregenerować? Albo sprzęgło? Może dospawam blachę i będzie git? Stary, pierdolnij ty się w łeb a potem pisz . Każdy klient szuka oszczędności mało mechaników zgadza się im pójść na rękę ponieważ nie lubią odpierdalać maniany. Kiedyś byłem świadkiem jak klient na warsztacie chciał pomóc mechanikowi przy wymianie amortyzatora. Amor jest zamocowany w McPhersonie żeby go wyjąć trzeba ścisnąć sprężynę i okręcić amorka. Zanim mechanik podbił z ściągaczem do sprężyn klient usiłował ścisnąć ją rękami POWODZENIA!!!
można zregenerować? Albo sprzęgło?
Akurat sprzęgła można kupić regenerowane...
A co do filmiku, to coś mi się zdaje, że to auto to, coś z angielskiej myśli technicznej.
rzędowa czwórka dwa zawory na cylinder, dwa gaźniki, powietrzak, a co za auto za chuj nie mogę skojarzyć angol jaki
Silnik podobny jest do silnika F. Fiesty ale nie jestem na 100% pewny
Akurat sprzęgła można kupić regenerowane...
A co do filmiku, to coś mi się zdaje, że to auto to, coś z angielskiej myśli technicznej.
Jak napisałeś: "można kupić...". Warsztat samochodowy to nie zakład regenerujący, a wielu klientom wydaje się że mechanik potrafi wszystko. Swoją drogą, "rzemiosło" albo części po regeneracji nie są wcale aż takie dobre. Oryginalne bywają wadliwe a o podróbkach nie wspomnę. Klient kupujący podróbki to czysty zysk dla warsztatu . Dlaczego? Bo będzie zaglądał co parę miechów a nie co parę lat.
Jak to mówią: chytry dwa razy traci...
DUST DEVIL@ jak musiał za każdym elementem zdjęcie robić to nie dziwne że 11 miechów mu to zajęło.
Tak? To napisz mi jak szczotki które się ścierają (np. szczotki przy rozruszniku ) można zregenerować? Albo sprzęgło? Może dospawam blachę i będzie git? Stary, pierdolnij ty się w łeb a potem pisz . Każdy klient szuka oszczędności mało mechaników zgadza się im pójść na rękę ponieważ nie lubią odpierdalać maniany. Kiedyś byłem świadkiem jak klient na warsztacie chciał pomóc mechanikowi przy wymianie amortyzatora. Amor jest zamocowany w McPhersonie żeby go wyjąć trzeba ścisnąć sprężynę i okręcić amorka. Zanim mechanik podbił z ściągaczem do sprężyn klient usiłował ścisnąć ją rękami POWODZENIA!!!
Wielu mechaników w wypadku uszkodzenia wspomnianych przez Ciebie szczotek w rozruszniku proponuje wymianę rozrusznika. Jak już osiągniesz pewien wiek i zaczniesz rozumieć co się pisze, to wtedy podejmuj dyskusję.
Nie mówimy tu o "odpierdalaniu maniany" bo np. w rozruszniku, alternatorze czy piascie można wymienić wiele rzeczy, fakt jest taki że mechanik ma wyjebane na klienta, woli "wyjąć moduł-włożyć moduł-skasować kasę".
Wielu mechaników w wypadku uszkodzenia wspomnianych przez Ciebie szczotek w rozruszniku proponuje wymianę rozrusznika. Jak już osiągniesz pewien wiek i zaczniesz rozumieć co się pisze, to wtedy podejmuj dyskusję.
Nie mówimy tu o "odpierdalaniu maniany" bo np. w rozruszniku, alternatorze czy piascie można wymienić wiele rzeczy, fakt jest taki że mechanik ma wyjebane na klienta, woli "wyjąć moduł-włożyć moduł-skasować kasę".
Dobra przyjedź do mnie jak padną ci diody w mostku prostowniczym w alternatorze wymienię ci same diody zamiast całego mostku. Dodam że jest przy tym więcej roboty niż przy wymianie całego mostku i za robociznę wyjdzie cię drożej niż za cały mostek.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów