📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Ja jebie, co ja oglądam ?!
"ja się boję" chce mieć wycięte i wstawiać w momencie kiedy gimaba mi grozi w stylu " zobaczysz zajebie cie "
"moi ludzie cie znajdą"
"już nie żyjesz żydzie"
"moi ludzie cie znajdą"
"już nie żyjesz żydzie"
Dla pewnych osób to tylko obóz pracy...
Nie, nie dla ułomnych, dla tych co się mianują normalnymi, a człowieczeństwo dawno odrzucili. Skoro nie potrafią żyć z innymi w zgodzie, to powinno im się zrobić chociaż getto. Tyle wiedza, ile wypija pod monopolowym.
Po prostu żyj i daj innym żyć.
Nie, nie dla ułomnych, dla tych co się mianują normalnymi, a człowieczeństwo dawno odrzucili. Skoro nie potrafią żyć z innymi w zgodzie, to powinno im się zrobić chociaż getto. Tyle wiedza, ile wypija pod monopolowym.
Po prostu żyj i daj innym żyć.
Ja rozumiem, że posiadanie upośledzonego dziecka to dramat i piekło dl rodziny. Ku*wa sąsiedzi winni nauczyć się tolerancji.
ja pierdole co za świry....
Te półmózgi są złośliwe i aroganccy bo wiedzą ,że zawsze ktoś ich obroni bo oni są "niepełnosprawni"
Kiedyś był na to sposób,nazywało się to Akcją T-4
Te półmózgi są złośliwe i aroganccy bo wiedzą ,że zawsze ktoś ich obroni bo oni są "niepełnosprawni"
Kiedyś był na to sposób,nazywało się to Akcją T-4
I tak dręczą tego biedaka upośledzonego, a jakby był ciapatym albo czarnuchem to już by sąsiedzi siedzieli za "rasizm".
już wiem kto posrane komentarze na sadolu zostawia.
Jebany cały czas przed kompem siedzi!
Jebany cały czas przed kompem siedzi!
I oczywiście policja nic nie robi... takie nasze pier... prawo w zasranej polsce!
Dziwicie się, że każdy wyjeżdża?
Podobna sytuacja jak w mojej rodzinie ( siostra i brat mojej mamy ). Dzieli ich teraz płot 2metrowy... tutaj na tym reportarzu nie chce mi się wierzyć, że ten chory chłopak coś robi innym... po prostu chcą ' wypędzić ' ich bo nie chcą mieć chorych wśród sąsiadów... takich bydlaków to tylko NA STOTS!
tak apropo to dla tych co się śmieją z tych chorych, biednych ludzi - życzę wam tego samego! :/
Dziwicie się, że każdy wyjeżdża?
Podobna sytuacja jak w mojej rodzinie ( siostra i brat mojej mamy ). Dzieli ich teraz płot 2metrowy... tutaj na tym reportarzu nie chce mi się wierzyć, że ten chory chłopak coś robi innym... po prostu chcą ' wypędzić ' ich bo nie chcą mieć chorych wśród sąsiadów... takich bydlaków to tylko NA STOTS!
tak apropo to dla tych co się śmieją z tych chorych, biednych ludzi - życzę wam tego samego! :/
@Skowu
A co ma policja zrobić? Oni są od utrzymywania porządku nie od rozstrzygania. Psy w tym przypadku mogą najwyżej huknąć każdego pałą po łbie i już jest spokój. Później skierować sprawę do sądu.
Wiesz jak nie wiesz? Wiesz co w głowie siedzi takiemu człowiekowi?? Pracowałem kilka lat w różnych knajpach i zdarzało mi się i niepełnosprytnym polewać. No i siedzi sobie taki przy piwku, morda jak u Maćka z klanu, śpiewa coś sobie pod nosem, a nagle podnosi łeb, mord w oczach i okiem nie mrugniesz a już koło nosa przelatuje szklanka, a nasz dałnik w porywie fantazji szaleje po barze, rzuca krzesłami i rozpierdala co popadnie. Jeśli lekarze nie są na 101% pewni, że delikwent jest niegroźny, to do zakładu.
A co ma policja zrobić? Oni są od utrzymywania porządku nie od rozstrzygania. Psy w tym przypadku mogą najwyżej huknąć każdego pałą po łbie i już jest spokój. Później skierować sprawę do sądu.
Wiesz jak nie wiesz? Wiesz co w głowie siedzi takiemu człowiekowi?? Pracowałem kilka lat w różnych knajpach i zdarzało mi się i niepełnosprytnym polewać. No i siedzi sobie taki przy piwku, morda jak u Maćka z klanu, śpiewa coś sobie pod nosem, a nagle podnosi łeb, mord w oczach i okiem nie mrugniesz a już koło nosa przelatuje szklanka, a nasz dałnik w porywie fantazji szaleje po barze, rzuca krzesłami i rozpierdala co popadnie. Jeśli lekarze nie są na 101% pewni, że delikwent jest niegroźny, to do zakładu.
Gdy wieczorne zgasną zorze,
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skurwysyna!
Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka
zanim głowę do snu złożę,
modlitwę moją zanoszę,
Bogu Ojcu i Synowi.
Dopierdolcie sąsiadowi!
Dla siebie o nic nie wnoszę,
tylko mu dosrajcie, proszę!
Kto ja jestem?
Polak mały! Mały, zawistny i podły!
Jaki znak mój? Krwawe gały!
Oto wznoszę swoje modły do Boga, Maryi i Syna!
Zniszczcie tego skurwysyna!
Mego rodaka, sąsiada, tego wroga, tego gada!
Żeby mu okradli garaż,
żeby go zdradzała stara,
żeby mu spalili sklep,
żeby dostał cegłą w łeb,
żeby mu się córka z czarnym
i w ogóle, żeby miał marnie!
Żeby miał AIDS-a i raka,
oto modlitwa Polaka
Ktoś tu leci w przysłowiowego chuja! W miejscowości, która jest oddalona ode mnie o ok. 10km był facet, który handlował na lewo sprężarkami, agregatami, piłami spalinowymi itp. (całe miasto o tym wiedziało, ale chuj tam). Przyjechali reporterzy i go wybielili ot tak po prostu. W TV rodzice się zarzekali jaki to ich syn (skurwysyn) jest niewinny. Od tamtego czasu nie oglądam takich programów w, bo nie można ustalić kto ma racje.
Najbardziej mnie zaciekawił moment jak jego brat mówi o sąsiedzie który najpierw dzwoni domofonem i nakręca "małpkę" a póżniej wychodzi przed blok i słucha jak tamten go z balkonu wyzywa -to właśnie tacy ludzie są niebezpieczni, to oni mieszają w sąsiedzctwie. Pewnie póżniej wali konia na myśl jak namieszał . Sadol? Jesteś tu?
P.S. Wiecie że psychopaci mają wysokie IQ.
P.S. Wiecie że psychopaci mają wysokie IQ.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów