O to mi właśnie chodziło. Jestem kolego ze środowiska, w którym istnieje tylko zagłębie sosnowiec i koniec. Mieszkam na "granicy" hanysowa. Dobrze wiem co to jest brać kibicowska itd itp etc. Całe moje otoczenie jest z tym nierozerwalne, tak jak np ja. Niby tego nie popieram, jestem anty itd a dalej mam z tym styczność. Dlaczego chcę mieć ? Ano żeby znać swojego wroga. Niejednokrotnie byłem na meczu i dostałem z armatki. Czy wy dalej nie widzicie że jesteście manipulowani, jesteście zbrojnym ramieniem prawicy kurwa mać ludzie przejrzyjcie na oczy. Dobrze wiesz, że wszystkie akcje typu vlepki etc to nabijanie kasy gangsterom. Kurwa mać. Masz Torcide w avatarze. Człowieku czy Ty wiesz kogo wspierasz????? Mam nadzieję, że nie a jeśli tak, to albo resocjalizacja albo gaz.
Powtarzam piłka nozna przestała być sportem miedzy narodowym już dawno temu.
Jesteście tak bardzo antysemiccy. Ale dlaczego używacie ich metod manipulacji i kontroli? Dziel i rządź. Coś wam to mówi???
Nie jestem z jakiejś antify i tym podobnych bo takie organizacje mają z lewicą tyle wspólnego co stalin z komunizmem.
Po prostu chcę żeby społeczeństwo znało historię, było świadome, to tak dużo. Trzeba mnie nazywać lewakiem?
Szacunku trochę, kompromisu.
Wojna musi być? Polsko - Polska, już któraś z koleji ?
Tak wspieram gangsterów... Ciekawe, bo ostatni dochód z vlep został przekazany naszemu żółtemu bratu http://www.stalowcy.pl/aktualnosci/380-nowe-vlepki-pomoc-dla-dawida.html AHHH ci mafiozi.
I żeby nie było: nienawidzę wykolejonych agresorów. Nie ważne czy kibic, czy ksiądz czy woodstock - wszędzie się trafia gówno/ścierwo i nie można od razu wrzucać do jednego wora.
Piłka nożna dla kibiców!
Ja faktycznie przyznam się niewiele wiem o kibicach i kibicowaniu, nawet tej piłki nożnej nie oglądam za bardzo. ale zastanawiam się czy faktycznie ten TVN i zresztą inne telewizje też pewnie aż tak subiektywnie przedstawiają temat. To nie jest sfingowane jak pokazuje się stadiony całe w dymie, zdemolowane, wiele rannych i interwencje policji bo jakieś dwa gówniane kluby przyjechały sobie pograć w nogę. To nie jest na niby. Ja mogę miec wyjabane w temat kibiców bo mnie to nie dotyczy ale zaczyna dotyczyć kiedy tam jakaś hołota może zrobić komuś krzywdę za tzw. darmo (zwykły tak mawiać nasze krajowe karki) i nawet nie wyciągnie konsekwencji bo tłum jest anonimowy. Plus to że nawet jak takich połapią to znów błąd systemu sprawia, że nic im się nie robi poza małym wpierdolem (i bardzo dobrze) i karną grzywny, NO MOŻE od wielkiego dzwonu jak jakiś mniej bystry kibol zostanie złapany na gorącym uczynku to pójdzie do więzienia (na 2 lata w zawiasach lub bez). Albo nawet na całe życie niech se idzie. Błąd systemu jest taki, że jego złapią i idzie do paki za nasze podatki. I siedzi tam całe lata żrąc i pijąc, zbijając bąki i oglądając tv za naszą kasę. Gdzieś widziałem porównanie ile się wydaje na więzienia a ile na domy dziecka czy hospicja. Przepaść. I w sumie co tu wiecej pisać. Temat jak zawsze pozostanie niewyjasniony bo jeden bedzie gadał że to tylko manipulacje telewizji ukazują kibiców w takim świetle, inni będą mówić ze to jakieś kurwa zbrojne ramię prawicy i kontynuacja ONR a jeszcze inny powie kibole do gazu. I MOŻE każdy będzie miał trochę racji, ALE prawda jest taka że przez kiboli jest gorzej. Wszystkim. I sram na te ich hołdy polskim bohaterom jak zaraz taki pójdzie i rzuci cegłą w szybę sklepu czy podpierdoli komuś komórkę. No przykro mi ale takie mam zdania właśnie o kibolach którzy jeżdżą na mecze i śpiewają te swoje OLE OLE. chciałoby się dodać: ZARAZ CI PRZYPIERDOLE. Czubów sie powinno izolować ale nie za majne piniendze!
Nie bede sie wypowiadal na temat czy kibole sa zdrowi na umysle czy nie, ale napierdalanie sie na kazdym meczu, ustawki w lesie, demolowanie miasta w ktorym sie jest, i sprawianie ze ojciec nie moze zabrac rodziny na mecz po to aby razem spedzic milo czas tylko dlatego ze jest tam banda debili dzieki ktorym mozemy dostac w glowe butelka lub jakas maczeta. No kurwa madre to to nie jest.
I wiecie co mnie najbardziej dziwi? Ze ci kretyni jeszcze sie probuja bronic w internecie ze jacy to oni nie sa dobrzy i mili, no kurwa noz sie w kieszeni otwiera! Do tego te ich glupie teksty - 'Ide na ustawke moze umre za klub moze wroce' no ja pierdole.
Wyplewic takie kurwy tak jak hitler wyplewial zydkow. Tyle mam do powiedzenia na ich temat.
Jedyny pozytek z takich kurew bedzie jak wybuchnie jakas wojna ktora bedzie zagrazac naszej ojczyznie, jedyna nadzieja w takich ludziach wlasnie w takich bezmyslnych kibolach ze oni pojda za te polske walczyc, chociaz i to nie wiadomo bo jak dostana karabin do reki, to i do siebie zaczna napierdalac 'bo ja kocham legie a on polonie'.
Zadym na polskich stadionach nie ma już od bardzo dawna.Możesz mi napisać kiedy ostatnio jacyś kibice zniszczyli miasto ?? Od kiedy na stadion można wnieść maczety i szklane butelki ???
Napierdalają sie w lasach i chuj Ci do tego , przynajmniej mają jakieś hobby , nie napierdalaja w zwyklych ludzi.Mają coś do siebie to sie leją , a nie siedza przed kompem i spinają dupe.
Skąd ty możesz o tym wiedzieć skoro siedzisz przed kompem i pierdolisz.
Wybierz sie kiedyś na mecz , odejdź od kompa.
Zobaczyłbyś ,że jednak stadiony są bezpieczne.
Na każdym meczu zobaczysz sporo rodzin z dziećmi , starszych ludzi , co o tym w mediach już nie mówią ??
Wiadomo kibice nie sa świeci ( a kto jest... ), ale to co sie dzieje z nimi ( jak sa traktowani) to już przesada.
Pozdrawiam wszystkich Ultrasów na tym forum.
@cerastes - Maczetą można w Krakowie dostać jak się reprezentuje barwy nie tego klubu co trzeba, może nie na samym stadionie, nie udawaj, że nie wiesz.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów