18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 11:41
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-02, 21:59
Represje na kibicach
Vouriel • 2013-02-23, 0:47
Program Pospieszalskiego w który ukazuje jak to jest z tymi "kibolami", sami zdecydujcie czy jest to przekłamane w drugą stronę, czy jednak naprawdę rządzący nadużywają swoich praw. W mediach ukazują się tylko rzeczy na które jest już położone jakieś światło w którym nie najlepiej wyglądają środowiska kibicowskie... Idealni może wszyscy nie są, ale bez przesady...

Zgłoś
Nokia3310 2013-02-23, 13:39 2
MenThor napisał/a:

O to mi właśnie chodziło. Jestem kolego ze środowiska, w którym istnieje tylko zagłębie sosnowiec i koniec. Mieszkam na "granicy" hanysowa. Dobrze wiem co to jest brać kibicowska itd itp etc. Całe moje otoczenie jest z tym nierozerwalne, tak jak np ja. Niby tego nie popieram, jestem anty itd a dalej mam z tym styczność. Dlaczego chcę mieć ? Ano żeby znać swojego wroga. Niejednokrotnie byłem na meczu i dostałem z armatki. Czy wy dalej nie widzicie że jesteście manipulowani, jesteście zbrojnym ramieniem prawicy kurwa mać ludzie przejrzyjcie na oczy. Dobrze wiesz, że wszystkie akcje typu vlepki etc to nabijanie kasy gangsterom. Kurwa mać. Masz Torcide w avatarze. Człowieku czy Ty wiesz kogo wspierasz????? Mam nadzieję, że nie a jeśli tak, to albo resocjalizacja albo gaz.
Powtarzam piłka nozna przestała być sportem miedzy narodowym już dawno temu.
Jesteście tak bardzo antysemiccy. Ale dlaczego używacie ich metod manipulacji i kontroli? Dziel i rządź. Coś wam to mówi???
Nie jestem z jakiejś antify i tym podobnych bo takie organizacje mają z lewicą tyle wspólnego co stalin z komunizmem.
Po prostu chcę żeby społeczeństwo znało historię, było świadome, to tak dużo. Trzeba mnie nazywać lewakiem?
Szacunku trochę, kompromisu.

Wojna musi być? Polsko - Polska, już któraś z koleji ?

Tak wspieram gangsterów... Ciekawe, bo ostatni dochód z vlep został przekazany naszemu żółtemu bratu http://www.stalowcy.pl/aktualnosci/380-nowe-vlepki-pomoc-dla-dawida.html AHHH ci mafiozi.
Zgłoś
Okash 2013-02-23, 13:40
Teraz tylko czekać aż tusk ze swoimi pieskami [media] zamknie Sadola i inne miejsca dokształcające

I żeby nie było: nienawidzę wykolejonych agresorów. Nie ważne czy kibic, czy ksiądz czy woodstock - wszędzie się trafia gówno/ścierwo i nie można od razu wrzucać do jednego wora.
Zgłoś
E................k 2013-02-23, 13:44
Zanim napiszecie komętarz prosze wybrac się na mecz poznac tych ludzi , obejrzec ten materiał i dopiero napisac kometarz..
Zgłoś
Temrysiek 2013-02-23, 13:47 5
Jestem całym sercem za staruchem. Wiadomo aniołkami nie są, jednak jako jedyni coś robią dla tego kraju zamiast jedynie pierdolić głupoty w komentarzach. Spójrzcie na oprawy meczów, pamiętają o wszystkich ważnych datach dla naszego narodu. Poprzez transparenty pokazują, że nie boją sie obecnej władzy i potrafią im wprost pokazać, ze wiemy iż robią nas ostro w CHUJA, coraz bardziej jest to zauważalne w mniejszych ligach, gdzie władze lokalne także mają każdego w dupie. A co do narkotyków itp wiadomo tworzą małe zamknięte grupy gdzie przeważnie handel zakrojony jest tylko między znajomymi, jak kurwa w większość obecnych kręgach społecznych. Nie oszukujmy się, pokażcie mi licealistę, który w życiu niczego nie spróbował... Wkurwia mnie że rząd chce decydować za mnie co jest dla mnie dobre. Mam swój rozum i chciałbym z niego korzystać, a jeśli komuś go brakuje to zdechnie jako ćpun. A co do ich napierdalanek, chcą niech się piorą ale poza stadionami. Podczas meczy, jedyne co powinno być zdzierane to gardła od dopingu.
Piłka nożna dla kibiców!
Zgłoś
cerastes 2013-02-23, 14:00 4
jeszcze tylko mała wrzutka i koniec wywodu, bo szkoda mi czasu na tłumaczenia lemingom że mają zamiast mózgów - kisiel ..

¡Ándele! ¡Arriba! ¡Arriba! ¡Epa! ¡Epa! ¡Epa! Yeehaw

Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Zgłoś
orzech1991 2013-02-23, 14:32
petelicki ma troche racji ale ja bym tak nie brnął z tym uznawaniem honoru. Nie przedkładajmy takich wartości nad bezpieczeństwo (np. tych którzy na meczu dostaną racą w pape)
Ja faktycznie przyznam się niewiele wiem o kibicach i kibicowaniu, nawet tej piłki nożnej nie oglądam za bardzo. ale zastanawiam się czy faktycznie ten TVN i zresztą inne telewizje też pewnie aż tak subiektywnie przedstawiają temat. To nie jest sfingowane jak pokazuje się stadiony całe w dymie, zdemolowane, wiele rannych i interwencje policji bo jakieś dwa gówniane kluby przyjechały sobie pograć w nogę. To nie jest na niby. Ja mogę miec wyjabane w temat kibiców bo mnie to nie dotyczy ale zaczyna dotyczyć kiedy tam jakaś hołota może zrobić komuś krzywdę za tzw. darmo (zwykły tak mawiać nasze krajowe karki) i nawet nie wyciągnie konsekwencji bo tłum jest anonimowy. Plus to że nawet jak takich połapią to znów błąd systemu sprawia, że nic im się nie robi poza małym wpierdolem (i bardzo dobrze) i karną grzywny, NO MOŻE od wielkiego dzwonu jak jakiś mniej bystry kibol zostanie złapany na gorącym uczynku to pójdzie do więzienia (na 2 lata w zawiasach lub bez). Albo nawet na całe życie niech se idzie. Błąd systemu jest taki, że jego złapią i idzie do paki za nasze podatki. I siedzi tam całe lata żrąc i pijąc, zbijając bąki i oglądając tv za naszą kasę. Gdzieś widziałem porównanie ile się wydaje na więzienia a ile na domy dziecka czy hospicja. Przepaść. I w sumie co tu wiecej pisać. Temat jak zawsze pozostanie niewyjasniony bo jeden bedzie gadał że to tylko manipulacje telewizji ukazują kibiców w takim świetle, inni będą mówić ze to jakieś kurwa zbrojne ramię prawicy i kontynuacja ONR a jeszcze inny powie kibole do gazu. I MOŻE każdy będzie miał trochę racji, ALE prawda jest taka że przez kiboli jest gorzej. Wszystkim. I sram na te ich hołdy polskim bohaterom jak zaraz taki pójdzie i rzuci cegłą w szybę sklepu czy podpierdoli komuś komórkę. No przykro mi ale takie mam zdania właśnie o kibolach którzy jeżdżą na mecze i śpiewają te swoje OLE OLE. chciałoby się dodać: ZARAZ CI PRZYPIERDOLE. Czubów sie powinno izolować ale nie za majne piniendze!

Jestem wstydliwy i się tego nie wstydzę
Zgłoś
M................1 2013-02-23, 17:18 3
HariDee napisał/a:

Kurwa mac.
Znowu to samo.
Nie bede sie wypowiadal na temat czy kibole sa zdrowi na umysle czy nie, ale napierdalanie sie na kazdym meczu, ustawki w lesie, demolowanie miasta w ktorym sie jest, i sprawianie ze ojciec nie moze zabrac rodziny na mecz po to aby razem spedzic milo czas tylko dlatego ze jest tam banda debili dzieki ktorym mozemy dostac w glowe butelka lub jakas maczeta. No kurwa madre to to nie jest.
I wiecie co mnie najbardziej dziwi? Ze ci kretyni jeszcze sie probuja bronic w internecie ze jacy to oni nie sa dobrzy i mili, no kurwa noz sie w kieszeni otwiera! Do tego te ich glupie teksty - 'Ide na ustawke moze umre za klub moze wroce' no ja pierdole.
Wyplewic takie kurwy tak jak hitler wyplewial zydkow. Tyle mam do powiedzenia na ich temat.
Jedyny pozytek z takich kurew bedzie jak wybuchnie jakas wojna ktora bedzie zagrazac naszej ojczyznie, jedyna nadzieja w takich ludziach wlasnie w takich bezmyslnych kibolach ze oni pojda za te polske walczyc, chociaz i to nie wiadomo bo jak dostana karabin do reki, to i do siebie zaczna napierdalac 'bo ja kocham legie a on polonie'.

Zadym na polskich stadionach nie ma już od bardzo dawna.Możesz mi napisać kiedy ostatnio jacyś kibice zniszczyli miasto ?? Od kiedy na stadion można wnieść maczety i szklane butelki ???
Napierdalają sie w lasach i chuj Ci do tego , przynajmniej mają jakieś hobby , nie napierdalaja w zwyklych ludzi.Mają coś do siebie to sie leją , a nie siedza przed kompem i spinają dupe.
Skąd ty możesz o tym wiedzieć skoro siedzisz przed kompem i pierdolisz.
Wybierz sie kiedyś na mecz , odejdź od kompa.
Zobaczyłbyś ,że jednak stadiony są bezpieczne.
Na każdym meczu zobaczysz sporo rodzin z dziećmi , starszych ludzi , co o tym w mediach już nie mówią ??
Wiadomo kibice nie sa świeci ( a kto jest... ), ale to co sie dzieje z nimi ( jak sa traktowani) to już przesada.
Zgłoś
tomek2302 2013-02-23, 18:44 2
Zgłoś
mareczekzip 2013-02-23, 22:25 1
Kibole, maczety, zadymy, zło, mordercy itp... A szechteriada powtarza slogany przeczytane w czerwonej prasie, czy tez z zachwytem ogląda pokazane paluszkiem Durczoka. Ale tak to już widocznie jest że najwięcej pierdolą na dany temat ci, co nie mają żadnego pojęcia. Ewentualnie jest też druga opcja : prucie dupska po to aby kogoś wkurwić. Mysle że to bardziej to drugie, bo niemożliwe jest być aż takim ignorantem i debilem.

Pozdrawiam wszystkich Ultrasów na tym forum.
Zgłoś
Kaszysz 2013-02-23, 23:11 1
szkoda że nikt nie przypierdala się do kibiców siatkówki, koszykówki, piłki ręcznej, żużla i wielu innych dyscyplin sportowych. Tylko Ci dobrzy kibice piłki nożnej są szkalowani przez społeczeństwo.
Zgłoś
E................k 2013-02-24, 0:24 1
Dla przypomnienia najwiecej w polsce akcji charetatywnych jest robione przez kibiców
Zgłoś
masabitumiczna 2013-02-24, 13:28
Chuj mnie obchodzi, że kibice to patrioci, jak łamią prawo, to przed sąd i do paki. Jakby szajka złodziei albo pedofilów była patriotyczna to też byście ich bronili?

@cerastes - Maczetą można w Krakowie dostać jak się reprezentuje barwy nie tego klubu co trzeba, może nie na samym stadionie, nie udawaj, że nie wiesz.
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów