Gorące iberyjskie głowy były lekko zdziwione panującymi w naszym kraju zwyczajami związanymi z powitaniem gości.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Co Ci hiszpanie sobą reprezentowali? Głupie miny i śmieszki jak nastoletnie dzieci na szkolnej wycieczce. Zarabiają miliony euro, a prawda jest taka, że większość to buce, które prawdopodobnie nie potrafią się wysłowić, bo jedyne co robią, to kopią piłkę. Taka jest tradycja, jesteśmy gospodarzem, więc żenująca na tym obrazku, jest co najwyżej postawa hiszpanów. Gorące iberyjskie głowy? Tępe łby.
...mogli kurwa jeszcze w kierpcach zatańczyć, patrzą ci Hiszpanie na tych mongołów z politowaniem
Cytat:
Kupuję, kupuję-nawet sporo tos mnie zalamał , ale na euro chetnie niech biora te moje podatki
Co Ty kurwa masz 7 lat, że nie wiesz o odprowadzanych od wszystkiego podatkach ?
A później mają o nas opinię wyrobioną polska 100 lat za murzynami
Chuj, że gdyby nie euro, to by nie było tyle autostrad, wyremontowanych dworców, lotnisk, nowych stadionów. Hotele, restauracje, sklepy by nie zarobiły tyle co zarobią (stawki w hotelach 10x wyższe). Ważne, że trzeba narzekać i się przypierdalać za nic. Polska kurewska natura... Zawsze się znajdzie nieudacznik, które brakuje 30 groszy do piwa to zrzuci winę na euro. Cieszę się, że mamy euro, bo dzięki temu dużo się zmieniło na lepsze.
@lpk5 rozumiem, że nie oglądasz meczów, wolisz pedałów na hardzie, ale cała Polska będzie się na tych mistrzostwach świetnie bawić. Za nasze podatki.
@lpk5 rozumiem, że nie oglądasz meczów, wolisz pedałów na hardzie, ale cała Polska będzie się na tych mistrzostwach świetnie bawić. Za nasze podatki.
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
@vajron I chuj z tym, że przez następne 20 lat nic więcej nie będzie wyremontowane, chuj z tym, że drogi za 2 lata będą wyglądały jak teraz drogi osiedlowe, chuj z tym, że ceny te zostaną(a na pewno nie wrócą do poprzednich poziomów), chuj z tym, że tylko w 4 miastach Polski coś się zmieniło, chuj z tym, że dalej będą nas ruchać w dupę, no ale przecież mamy Euro...
Kurwa... ale ze mnie debil. 3 minuty przeleciało a ja się gapiłem w to jebane ruchome logo z tvn24 w dolnym prawym rogu.
kurwa mamy godzine 18:37 dnia 08-06-2012 i właśnie wygrywamy z GRekami a wy tu pierdolicie?????Bana wam i przed telewizor za karę ;P
Treść komentarza został ukryta - użytkownik otrzymał ostrzeżenie za ten wpis.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów