📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:19
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Spoko! ileż to kasy zaoszczędzi PZPN - nie trzeba będzie jebanych patałachów nigdzie wysyłać
pierdolone gwiazdory!
z tej złości aż nie wiem co miałem napisać!
pierdolone gwiazdory!
z tej złości aż nie wiem co miałem napisać!
Remis się udał, teraz tylko San Marino pokonać i możemy celebrować.
Jak na pięciu naszych grających zawodników nie było tak źle i dobry wynik.
tak bysmy chcieli byc dobrzy w pilke i kurwa zawsze to samo. Nasza liga to dno, kto moze to spierdala na zachod albo do Tereka Grozny, a chuj z nimi!
A czego się spodziewaliście? To nawet nie kwestia wyszkolenia czy przygotowania tylko wychowania i wynikającego z tego poczucia obowiązku gdy gra się z orzełkiem na koszulce. Te kurwy są w moim wieku i pamiętam wielu takich jak oni gdy jakieś 10 lat temu spędzałem wakacje w miejscowości gdzie znajdował się ośrodek szkoleniowy. Przyjechali akurat gnojki w wieku 14 lat z Amici, wtedy jedna z lepszych drużyn w Polsce. Po treningu wszyscy za ośrodek w krzaki na fajeczkę. Wieczorem wóda. Boję się pomyśleć jak "trenują" dzisiaj młodziki i co będą grać za te 10 lat. Trenowanie jebanych gimbów należałoby rozpocząć od pożądnego prewencyjnego wpierdolu powtarzanego raz rocznie. Następnie nauka pewnych wartości. I dopiero potem dać im grać. A tak to mamy stado żałosnych nażelowanych karykatur Ronaldo, które więcej mają wspólnego z kurwami niż piłką (miłość jedynie do pieniędzy i 0 honoru)
no kurwa takie niemoty że żal patrzeć, boskie trjo bez piszczka nie dało rady ale spoko jeszcze zagramy na mundialu, jak będzie organizowane w naszym pięknym kraju
I dobrze się stało. Nawet nie chcę żeby pojechali na te mistrzostwa. Przynajmniej ci kopacze, ich rodzinki oraz "zasłużeni działacze" nie będą mieli wakacji życia za frajer. Podobnie było z olimpiadą w Sydney - kurwa delegacja działaczy prawie 3 razy większa niż sportowców.
Bo nasi reprezentanci są jak jaja podczas seksu, niby biorą udział ale nigdy nie wchodzą
Lewandowski z kumplami za ojro dadzą sobie jaja ogolić,szmaciarze.W reprezentacji grają jak za karę,wszystkich gwiazdorków wyjebać na zbity pysk z reprezentacji,jak się kończą kariery naszych za granicą każdy wie.
Może kiedyś trafią na Łotyszy i w końcu wygrają bo Łotwa nie ma piłkarzy. Już dawno aresztowało ich Politbiuro.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów