Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dokładnie i tym bardziej nie zamierzam, po obejrzeniu tego filmiku
PS. Sądzę jak wyżej, że on to już chuja czuję po tym odcięciu rdzenia
Ależ pierdolenie...
Po przecięciu rdzenia kręgowego zaraz za karkiem gad nie czuje absolutnie żadnego bólu. W ogóle już nic nie czuje. A serducho i płuca przestają bić praktycznie natychmiast.
Jedno szybkie profesjonalne cięcie.
Co za słodkie pierdolenie tych pedalskich ekologów...
Biologia klasa 7 szkoły powszechnej
Nie zupełnie, zwłaszcza, jeśli nie jest przecięty całkowicie, dowód masz w pierwszych sekundach. To nie jest reakcja automatyczna, to jest typowa reakcja na ból. W dalszych fragmentach, widać jak wciąż poruszają kończynami, a zatem nie zostały odcięte. Pamiętaj, że krokosie nie są ssakami, budowę mają troszkę inną.
Oczywiście, nie rzecz w tym, by koniecznie zakazywać zabijania ale jednak można by to robić w sposób bardziej cywilizowany.
Ależ pierdolenie...
Po przecięciu rdzenia kręgowego zaraz za karkiem gad nie czuje absolutnie żadnego bólu. W ogóle już nic nie czuje. A serducho i płuca przestają bić praktycznie natychmiast.
Jedno szybkie profesjonalne cięcie.
Co za słodkie pierdolenie tych pedalskich ekologów...
Biologia klasa 7 szkoły powszechnej
Krokodyl nie czuł nic! ZGADAM* się w 100%, na potwierdzenie taki joke:
Dowcip - Pali kogut...
Pali kogut skręta. Podchodzi kurczaczek:
- Kogut, cio maś?
- Marychę palę...
- Daj pociągnąć.
- Masz, tylko uważaj, bo to mocny sprzęt jest.
- OK! [wssfffffsffff...] - zaciągnął się mały.
- No i jak kurczak, czujesz coś?
- Nic nie ciuje.
- No to masz jeszcze jednego.
- OK! [wssfffffsffff...] - zaciągnął się mały po raz drugi.
- No i jak kurczak, czujesz coś?
- Nić nie ciuje.
- No co jest - myśli kogut - a, kurde - zrobię mu super skręta! - Zawinął kogut prawie cały sprzęt jaki miał w gazetę i dał kurczakowi.
- [wssfffffsffff...]
- No i jak kurczak, teraz czujesz coś?
- Nić nie ciuje.
- No żesz k***a, jak to nic nie czujesz?!
- Nić nie ciuje, nie ciuje dziubka, nie ciuje śksidełek, nie ciuje nóziek...
*Zgadzam=>zgadam chodziło o gada, zasłużyłem na piwo?
Ten drugi zabieg z metalowym prętem to odrdzenianie- stosuje się go dlatego, że po śmierci mózgu Układ Obwodowy świruje i zaczyna się wierzganie kończynami które może długo trwać i utrudniać dalszą pracę. Zwierzaka mi szkoda ale miał szybką śmierć.
Swoją drogą owe wierzganie, odruch topielca i wiele innych autonomicznych pląsów jest chętnie wykorzystywanych przez różnych Wege do uzasadnienia dlaczego żrą zielsko mając tylko 7m przewodu pokarmowego.
U nas nie takie atrakcje mamy - morskie oko - transport konny i nikt z tego zadymy na sadolu nie robi
Koń jest zwierzęciem pociągowym, jak nie będzie ciągnął to zdechnie. Następny ekolog.
chyba nie zrozumiałeś.
Koń chodzący normalnie nie jest potrzebny.
W związku z czym jego przeznaczeniem stanie się niezbyt przyjemny wyjazd do np. Włoch i przerobienie na steki.
Więc koń albo ciąga ludzi na morskie oko albo zostaje przerobiony na steki.
Wydaje się że dla konia wybór jest oczywisty i wolą jednak ciągać.
Na studiach kupę razy robiłem taki zabieg na płazach i małych ssakach. Facet z filmu fachowo przeciął rdzeń i wbił pręt w kanał kręgowy i zrobił to zdecydowanie lepiej niż pracownicy laboratoriów uniwersyteckich.
Ten drugi zabieg z metalowym prętem to odrdzenianie- stosuje się go dlatego, że po śmierci mózgu Układ Obwodowy świruje i zaczyna się wierzganie kończynami które może długo trwać i utrudniać dalszą pracę. Zwierzaka mi szkoda ale miał szybką śmierć.
Swoją drogą owe wierzganie, odruch topielca i wiele innych autonomicznych pląsów jest chętnie wykorzystywanych przez różnych Wege do uzasadnienia dlaczego żrą zielsko mając tylko 7m przewodu pokarmowego.
Ogólnie racja z tym, że powinien zacząć od wsadzenia pręta w mózgowie, a nie od kanału kręgowego. W skrócie prawie dobrze, ale mimo wszystko źle. Pomijam już fakt braku ogłuszenia w pierwszej kolejności.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów