18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:32
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-10, 18:32
🔥 Lekcja historii w picułce - teraz popularne
Ptoon 2013-06-15, 22:57 4
Publiczność nie ma prawa zabierania głosu w sądzie koniec kropka. To, że z nim gadała to już jest uprzejmość z jej strony, bo za przeszkadzanie w rozprawie inny sędzie już dawno kazałby woźnemu wyprowadzić tego gościa. Jak chciał nagrywać to trzeba było pogadać przed rozprawą, albo po prostu nagrywać i po rozprawie podejść i się zapytać. Gość zachowywał się jak gówniarz, który pyskuje do nauczyciela w klasie żeby się przypodobać kolegom.
Zgłoś
Z................y 2013-06-15, 23:23 3
froqer napisał/a:

Ojej starsza pani na mnie nakrzyczała, co ja teraz zrobię

Wyżale się w internecie i poszukam zrozumienia na jutjubie i sadistic'u... co z kiep...
Zgłoś
123Gula 2013-06-15, 23:31 3
Nie ma się co Pani Sędzi dziwić - nagrywal bez zgody a gdy został upomniany nagle zachciało mu się wniosków składać. Głupek wioskowy który myślał, że jest z tvnu.
Zgłoś
nonex1st 2013-06-15, 23:45 4
Ja bym to zglosil do sadu.
Zgłoś
Simoo 2013-06-16, 0:53 2
Kobieta prowadzi rozprawę o jakieś gówno - czym świadczy opis na końcu - a następnie wpada gość i zabiera głos, pomimo że mu on kompletnie nie przysługuje. I chociaż powinien się skapnąć po pierwszym zdaniu że ma kurwa usiąść na dupę i zamknąć ryj, to on dalej ciągnie te swoje śmieszne postulaty. Każdy by się wkurwił. To raz. A dwa, nie wiem kim jesteś, czy jakimś dziennikarzem czy kim. Ale jeśli już idziesz do sądu na rozprawę - przykładu ważnego elementu funkcjonowania państwa - by wykonywać swoją pracę, to wypadałoby chyba zobaczyć od strony prawnej jak to funkcjonuje. Czy możesz nagrywać, czy też nie. Jeśli tak to co trzeba zrobić żeby móc. A nie kurwa wbijasz i mówisz, ee ja mam postulat żeby nagrać co se tu gadacie -.- równie dobrze mógłbym wbić do sejmu, podejść do marszałka i "yyyy panie, nazywam się Franek Bufta i chciałem yyy wniosek złożyć o nowej ustawie." No kurwa ludzie! Litości!
Cytując klasyk: Ignorantia iuris nocet.
Zgłoś
donplicco 2013-06-16, 8:31
Turek28 napisał/a:

Tobie powinni zajebać młotkiem od schabowych. Nie wrzucił tego filmu tutaj, żeby oceniać czy może składać wniosek czy nie może. Spytał się grzecznie to trzeba grzecznie odpowiadać, a nie od razu z mordą jak burak jakiś. To jest sąd, a nie obiad u Ciebie w niedziele, że drzecie morde jeden a drugiego. Dziękuję. Wypierdalaj.

Ja bym mu tą karę od razu wypierdolił. Człowieku, czy Ty lubisz jak Ci się przeszkadza w chamski sposób w pracy?! W pierwszym momencie miał elegancko powiedziane, że TAKI WNIOSEK MU NIE PRZYSŁUGUJE, a on się dalej narzucał.

ZWYKŁY JEBANY CHAM.
Afera wygnieciona z kloaki społecznej niczym z burackich brukowców typu FAKT.

P.s. Właśnie to nie jest obiad w niedzielę,żeby byle burak zabierał głos niepytany.
Zgłoś
Tafariel 2013-06-16, 10:05
No no, rozprawa bo dowodu nie pokazał Niedługo kurwa dożywocie będą dopierdalać ...

Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.pl
Zgłoś
Juziek 2013-06-16, 10:33
KURWO JEBANY SPOŁECZNAKU sam sobie zapierdol tym młodkiem albo ja to zrobie ,Sad to9 kurwy i złodzieja uprzykrzajacy zycie normalnym ludiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zgłoś
donplicco 2013-06-16, 10:46
Juziek napisał/a:

KURWO JEBANY SPOŁECZNAKU sam sobie zapierdol tym młodkiem albo ja to zrobie ,Sad to9 kurwy i złodzieja uprzykrzajacy zycie normalnym ludiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mama wie,że tu przebywasz?
Zgłoś
s................r 2013-06-16, 11:38 1
Polski sąd to pierdolona kpina już bym wolałbyć sądzony w ugandzie. raz stałem obok zaczetego piwa bo byly juwenalia zajechała SM i wciskała mi ze to moje piwo, mandatu nie przyjąłem - na sprawe mnie nie zaprosili nawet, bo nie bylem potrzebny liczylo sie tylko dwoch pierdolonyh straznikow ktorzy byli kurwami bez wykztalcenia i oczywicie orzeczenie o mojej winie bo nikt by mnie nie chcial sluhac. pies psa nie ugryzie. szmatławski polski sad
Zgłoś
wodzioKRK 2013-06-16, 13:51
Wniosek o nagrywanie może składać tylko strona postępowania i po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku TYLKO I WYŁĄCZNIE Sąd troszczy się o sprzęt do nagrywania. Publiczność nie ma prawa głosu na rozprawie. Ja bym tak czy siak przyjebał karę porządkową temu idiocie. Z resztą byłem świadkiem takich sytuacji nie raz. Jedna babka z publiczności dostała nawet 3 dni aresztu za dyskusję. Osoby robiące szum w mediach wokół takich sytuacji to zazwyczaj zwykłe świry które nie mają co robić w domu i łażące po sądach szukać sensacji i zakładając we wszystkich sądach sprawy o byle pierdoły. Spotykam się z takimi osobami od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15. Pozdrawiam - pracownik Wymiaru Sprawiedliwości.
Zgłoś
sidian 2013-06-17, 0:31
krawatKRK napisał/a:

Wniosek o nagrywanie może składać tylko strona postępowania i po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku TYLKO I WYŁĄCZNIE Sąd troszczy się o sprzęt do nagrywania. Publiczność nie ma prawa głosu na rozprawie. Ja bym tak czy siak przyjebał karę porządkową temu idiocie. Z resztą byłem świadkiem takich sytuacji nie raz. Jedna babka z publiczności dostała nawet 3 dni aresztu za dyskusję. Osoby robiące szum w mediach wokół takich sytuacji to zazwyczaj zwykłe świry które nie mają co robić w domu i łażące po sądach szukać sensacji i zakładając we wszystkich sądach sprawy o byle pierdoły. Spotykam się z takimi osobami od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15. Pozdrawiam - pracownik Wymiaru Sprawiedliwości.

Nic nie uprawnia urzędnika czy kogokolwiek innego do bycia chamem. Urzędnik, sędzia, prokurator czy policjant, który swoją pracę wykonuje za pieniądze z moich podatków, nie musi koniecznie skakać wokół mnie na palcach, ale ma w zgodzie z zasadami dobrego wychowania i kompetentnie obsłużyć mnie, lub skierować do innego urzędnika odpowiedniego dla mojej sprawy. Tymczasem urzędnikom ubzdurało się, że prowadzą państwo sami dla siebie, a obywatel to PETENT a nie KLIENT.

Miałem kiedyś wspólnika w firmie, który miał bardzo fajny zwyczaj nie odpuszczania takich tematów i kiedyś przeciągnął taką wredną sucz z urzędu skarbowego na ostro tak, że musiała go w końcu oficjalnie przeprosić. Ach, jak tej kurwie wtedy z oczu patrzyło, jak jej przełożona kazała go przeprosić. Myślałem, że go zajebie. Ja też myślałem, że nas zajebie, a że mi się nie spieszyło do podatkowych "domiarów" to szybko się z tego biznesu wycofałem .
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów