więcej na ten temat:
wpolityce.pl/wydarzenia/55876-chamstwo-arogancja-i-grozby-skandal-w-sz...
Ojej starsza pani na mnie nakrzyczała, co ja teraz zrobię
Tobie powinni zajebać młotkiem od schabowych. Nie wrzucił tego filmu tutaj, żeby oceniać czy może składać wniosek czy nie może. Spytał się grzecznie to trzeba grzecznie odpowiadać, a nie od razu z mordą jak burak jakiś. To jest sąd, a nie obiad u Ciebie w niedziele, że drzecie morde jeden a drugiego. Dziękuję. Wypierdalaj.
Wakacje to najgorszy czas dla Sadistic.plKURWO JEBANY SPOŁECZNAKU sam sobie zapierdol tym młodkiem albo ja to zrobie ,Sad to9 kurwy i złodzieja uprzykrzajacy zycie normalnym ludiom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Wniosek o nagrywanie może składać tylko strona postępowania i po pozytywnym rozpatrzeniu wniosku TYLKO I WYŁĄCZNIE Sąd troszczy się o sprzęt do nagrywania. Publiczność nie ma prawa głosu na rozprawie. Ja bym tak czy siak przyjebał karę porządkową temu idiocie. Z resztą byłem świadkiem takich sytuacji nie raz. Jedna babka z publiczności dostała nawet 3 dni aresztu za dyskusję. Osoby robiące szum w mediach wokół takich sytuacji to zazwyczaj zwykłe świry które nie mają co robić w domu i łażące po sądach szukać sensacji i zakładając we wszystkich sądach sprawy o byle pierdoły. Spotykam się z takimi osobami od poniedziałku do piątku w godzinach 7-15. Pozdrawiam - pracownik Wymiaru Sprawiedliwości.