18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
M4rkOPL 2013-10-14, 11:46 2
Gercio napisał/a:

CB w maluchu tee uważaj żeby ci dachu nie zerwało

Jeżeli był kurwa na zlotach, to za pewne chodziło o komunikacje... Chłopak dużo jeździ to o coś w trasie łatwiej się zapytać.
Zgłoś
gustav665 2013-10-14, 12:54
to, że ktoś dodał na sadistica taki film to chyba kurwa żart jakiś
Zgłoś
rbQ321 2013-10-14, 13:08
Dobrze, że W. Półtusk, a nie W. Tusk, bo hejty nie byłby o restaurowanie, a raczej o nazwisko
Zgłoś
maciuch2 2013-10-14, 13:28
gdzie ta restauracja?
Zgłoś
grzanewino 2013-10-14, 15:40
Mam pytanie do właściciela malucha. Co przy odrestaurowywaniu auta byłeś w stanie zrobić sam?
Zgłoś
zonk 2013-10-14, 15:48
Niestety nie każdy sobie może pozwolić na taką zabawę bo nie każdy ma bogatych rodziców. A takie odrestaurowanie to ma być żeby wyglądał jak nowy ale oryginał. Tutaj jest jakieś wymuszane postarzanie.
Zgłoś
pejpo 2013-10-14, 16:16 2
Shadow323 napisał/a:

Odrestaurowanie które opiera się tylko o polakierowanie...

nie wiem czy jesteś ślepy, czy może nie chcesz widzieć, ale ja widzę tam kompletną wymianę progów, przodu.. wymiana elementów nadwozia... więc skończ pier.. ty nawet padałów w rowerze nie potrafisz wymienić...

z mojej strony piwko.
Zgłoś
Lopez 2013-10-14, 17:28
rbQ321 napisał/a:

Dobrze, że W. Półtusk, a nie W. Tusk, bo hejty nie byłby o restaurowanie, a raczej o nazwisko

Głąbku, nie żodyn W. Półtusk. Pułtusk, PUŁTUSK - tak, przez "u", jest to małe miasteczko na mazowszu.

nota bene, z największym starym rynkiem w Europie.
Zgłoś
adagioo 2013-10-14, 17:45
@Lopez
No a jak .
Pozdro dla wojtasa, spoko mu malar wyszedł, ale nie ukrywam, że bardziej liczę na to żeby teraz merca zrobił jak należy.
Ps.A do tych co nie wierzą, że sam to zrobił, to wasz problem, nikt was nie będzie przekonywał.
Pps. Nawet jeśli miał hajs od starych, to o chuj chodzi ? Jego szczęście, że miał na tyle dużo szczęścia, żeby móc realizować swoje cele.
Zgłoś
x................n 2013-10-14, 17:52
maluch mojej babci z 2k roku wygląda nawet lepiej bez restauracji xD
Zgłoś
riczardson 2013-10-14, 18:31
Dla mnie odrestaurowanie samochodu czy motocykla to KOMPLETNY serwis oraz odświeżenie WSZYSTKIEGO. To co jest pokazane na filmiku to dziadowanie.
Zgłoś
strzelec_ 2013-10-14, 19:31
Polska to jednak kraj możliwości...
Nawet samochód może mieć własną restaurację.
Zgłoś
tranzystor 2013-10-14, 19:42
Fascynująca historia. Szczególne wrażenie robią tylne klosze, zmniejszające zawirowania powietrza za tyłem pojazdu przy przekroczeniu 100km/h niczym spojler w Corrado, czy Porsche
Zgłoś
grzanewino 2013-10-14, 20:44
adagioo, mówisz, że sam to zrobił, ale nie powiesz mi chyba, że 16-letni chłopak sam odpicował progi i polakierowal samochód. Widać, że w profesjonalnej lakierni rzecz się działa.
Zgłoś
Rogall0 2013-10-14, 21:35
Też bym tak umiał, ale mam komputer
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów