📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Gercio napisał/a:
Jeżeli był kurwa na zlotach, to za pewne chodziło o komunikacje... Chłopak dużo jeździ to o coś w trasie łatwiej się zapytać.CB w maluchu tee uważaj żeby ci dachu nie zerwało
to, że ktoś dodał na sadistica taki film to chyba kurwa żart jakiś
Dobrze, że W. Półtusk, a nie W. Tusk, bo hejty nie byłby o restaurowanie, a raczej o nazwisko
Mam pytanie do właściciela malucha. Co przy odrestaurowywaniu auta byłeś w stanie zrobić sam?
Niestety nie każdy sobie może pozwolić na taką zabawę bo nie każdy ma bogatych rodziców. A takie odrestaurowanie to ma być żeby wyglądał jak nowy ale oryginał. Tutaj jest jakieś wymuszane postarzanie.
Shadow323 napisał/a:
Odrestaurowanie które opiera się tylko o polakierowanie...
nie wiem czy jesteś ślepy, czy może nie chcesz widzieć, ale ja widzę tam kompletną wymianę progów, przodu.. wymiana elementów nadwozia... więc skończ pier.. ty nawet padałów w rowerze nie potrafisz wymienić...
z mojej strony piwko.
rbQ321 napisał/a:
Dobrze, że W. Półtusk, a nie W. Tusk, bo hejty nie byłby o restaurowanie, a raczej o nazwisko
Głąbku, nie żodyn W. Półtusk. Pułtusk, PUŁTUSK - tak, przez "u", jest to małe miasteczko na mazowszu.
nota bene, z największym starym rynkiem w Europie.
@Lopez
No a jak .
Pozdro dla wojtasa, spoko mu malar wyszedł, ale nie ukrywam, że bardziej liczę na to żeby teraz merca zrobił jak należy.
Ps.A do tych co nie wierzą, że sam to zrobił, to wasz problem, nikt was nie będzie przekonywał.
Pps. Nawet jeśli miał hajs od starych, to o chuj chodzi ? Jego szczęście, że miał na tyle dużo szczęścia, żeby móc realizować swoje cele.
No a jak .
Pozdro dla wojtasa, spoko mu malar wyszedł, ale nie ukrywam, że bardziej liczę na to żeby teraz merca zrobił jak należy.
Ps.A do tych co nie wierzą, że sam to zrobił, to wasz problem, nikt was nie będzie przekonywał.
Pps. Nawet jeśli miał hajs od starych, to o chuj chodzi ? Jego szczęście, że miał na tyle dużo szczęścia, żeby móc realizować swoje cele.
maluch mojej babci z 2k roku wygląda nawet lepiej bez restauracji xD
Dla mnie odrestaurowanie samochodu czy motocykla to KOMPLETNY serwis oraz odświeżenie WSZYSTKIEGO. To co jest pokazane na filmiku to dziadowanie.
Polska to jednak kraj możliwości...
Nawet samochód może mieć własną restaurację.
Nawet samochód może mieć własną restaurację.
Fascynująca historia. Szczególne wrażenie robią tylne klosze, zmniejszające zawirowania powietrza za tyłem pojazdu przy przekroczeniu 100km/h niczym spojler w Corrado, czy Porsche
adagioo, mówisz, że sam to zrobił, ale nie powiesz mi chyba, że 16-letni chłopak sam odpicował progi i polakierowal samochód. Widać, że w profesjonalnej lakierni rzecz się działa.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów