📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 18:17
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 0:14
🔥
Co za ksenofil...😁
- teraz popularne
Naszła mnie taka pewna refleksja. Jakimi nerdami muszą być te anonimowe maseczki skoro nic innego nie potrafią tylko siedzieć przed kompem i blokować strony.
Co za pojebany pomysł. Ludzie kupują maski z filmu V jak Vendetta, napychając w ten sposób kabzę firmie Warner Bros, która jest jedną z największych firm popierających SOPA i ACTA.
Ja wam dam rewolucje, jeszcze będziecie żałować
25 stycznia ma być na przykład manifestacja w Gdańsku. W wielu miastach na 100% też będą.
A niech se manifestują, byle będę miał przejezdną drogę bo egzamin 25 stycznia mnie czeka.
pierdolcie te maski, zamiast to kupować skupcie się na robieniu zapasów aby potem zrobić koktajle Mołotowa
@SQT
Specjalnie ci kurwa ciągniki wynajmę żeby ci drogę zablokować. A chuj jak rewolucja to rewolucja.
Specjalnie ci kurwa ciągniki wynajmę żeby ci drogę zablokować. A chuj jak rewolucja to rewolucja.
Zgodnie z przyjętą ustawą tzw. prezydencką, zakrywanie twarzy w celu utrudnienia identyfikacji uczestników protestu jest nielegalne. Przespaliście Marsz Niepodległości czy jak?
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
A jacy ludzie taki protest. Maski z V for Vendetta, bo dzieciaki dorosły na tym filmie i też chcą być rewolucjonistami. W latach `80tych był punk, w `60tych narkotyki, tak to się toczy.
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
niedawno była masa aukcji a ceny niewiele przekraczały 20zł, ale teraz biznes się nakręci
mogłem wcześniej kupić...
mogłem wcześniej kupić...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów