📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
najgorsza wiadomość tamtego dnia było to że nie ma wieczorynki
Amerykanie sami siebie zaatakowali i tyle o 11 września.
a najśmieszniejsze to to że w stanach 911 to numer alarmowy
haha, jak to zobaczyłem , pobiegłem szybciutko do kolegi klatki 2 dalej, i dyskutowaliśmy na temat przyszłości świata, pobudzając szare komórki okowitą, w znacznej ilości, niestety nasz scenariusz nie sprawdził się , atomowej zimy nie ma, nie wiedzieliśmy wtedy, że to tylko dla jaj i pretekst do zaatakowania niewinnych ludzi w imię zysku, by ich szlag...
huh pamiętam jak ze szkoły wróciłem i akurat drugi samolot uderzył, przerażające.
kamaz napisał/a:
huh pamiętam jak ze szkoły wróciłem i akurat drugi samolot uderzył, przerażające.
Tylko, że to nie był samolot ;p
pamiętam, że zobaczyłem te obrazki w jakiejś zagranicznej telewizji dość szybko po tym, jak to się wydarzyło, ale pomyślałem że to jakiś głupi film i wyłączyłem :S dopiero wieczorem w wiadomościach usłyszałem co się stało.
btw. siejecie teorie spiskowe n/t WTC, które chuja was powinno obchodzić, ale co do Smoleńska już nie macie wątpliwości?
dobierzcie się w pary i równiutko
btw. siejecie teorie spiskowe n/t WTC, które chuja was powinno obchodzić, ale co do Smoleńska już nie macie wątpliwości?
dobierzcie się w pary i równiutko
Generatory mgły którymi robili ten dym (niby że to płonące paliwo z samolotów) potem wykorzystano w smoleńsku!
Temat: Żyd [ 2012-09-09, 17:22 ]
Twój stary też, ale czy to powód, żeby pisać o tym w miejscu na nazwę użytkownika?
Podbiegłem do ojca i mu to puściłem z telefonu... Myślał, że coś się teraz dzieje
Dziwne, że w radiu mówią o drugim samolocie w taki sposób jakby to było coś małego (Cessna). Coś tutaj nie gra. Chyba nie sposób pomylić Boeinga z Cessną chyba, że ma się wzrok Stępnia z 13 posterunku...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów