Roast... jak tłuk nie wie o co chodzi to powiem.. że to publiczny /urodziny(niby)/pojazd o osobie o której mowa w tytule, a ta osoba ma kokretnie wyjebane na to i śmieje się z tego, odpowiadając tym samym - uczcie się ludzie, przyjmować na klatę najgorsze gówno bowiem jesteście wielcy i kij w anal tym którzy dostrzegą się w poście słowa "bowiem".
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
Roast... jak tłuk nie wie o co chodzi to powiem.. że to publiczny /urodziny(niby)/pojazd o osobie o której mowa w tytule, a ta osoba ma kokretnie wyjebane na to i śmieje się z tego, odpowiadając tym samym - uczcie się ludzie, przyjmować na klatę najgorsze gówno bowiem jesteście wielcy i kij w anal tym którzy dostrzegą się w poście słowa "bowiem".
Co jak co, ale zdecydowana większość dowcipów Jachimka była trafna
ale ból dupy autora w opisie.. aż przykro
roast jako slowo z jezyka angielskiego wyprze nasze znaczenie tego słowa, dlaczego? Mniej sylab, większośc słów zapożyczonych z angielskiego przyjmie sie jeżeli będzie miało mniej sylab. Tak trudno to zrozumieć?
Kurwa, pierwszy raz się spotykam z tym całym 'roastem', co za żenada... To dobre dla hamburgerów, u nas nie powinno przejść. A przechodzi, z zachodu napływa do nas coraz gorszy syf i gówno, a odmóżdżona publiczność jeszcze sra pod siebie ze szczęścia... I to nie tylko w przemyśle rozrywkowym.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów