uwazam ze ten osobnik ma najbardziej pasujacy humor do tego portalu
znalazlem na profilu Ten Typ Mesa
Jest przyjęte że nazywa się to roast to niech tak będzie, po co się o to pluć?
Jak ktoś napisze rock and roll to się ktoś dopierdoli że nie pisze rokendrol?
Ty na poważnie ??
Wkurwiają mnie dzieciaczki, które mieszają angielski z polskim, np: "No wiesz Elka, kolnęłam do mena, a on dżizys chrajst zrywa ze mną, gad demyt... a potem mówi mi its e prenk its e prenk".
Albo mówisz po polsku, albo WYPIERDALAJ do JuŁeSej / Angli, czy innego gównianego kraju z angielskim na platformie!
Ciekawe czy zaraz będziesz sie zwracał wszędzie po angielsku ?? chcecie być tacy kurwa nowocześni, europejscy ?? to spierdalac lizać dupe obcokrajowcom, bo ja mam swój język polski, kocham ten język, jestem zajebiście dumny z tak trudnego języka i chuj mnie obchodzi czy Wam sie to podoba, czy nie pierdolone gimbuski już mocno zamerykanizowane (bo modne), ale ja będę poszerzał tradycję i będę uczył własne dzieci bardzo szanować nasz język ojczysty, uczyć Polskich tradycji (typowe cebulactwo odpada!!), no i najważniejsze - będe wbijał mu do głowy, aby nie wpadał w modę (nie amerykanizował się, nie słuchał pedalskiej opinii rówieśników co ma ubierać, a co nie, bo nosisz to na co masz ochotę i jaki masz gust, a nie jakieś rureczki, iPhone'y, Galaxy, tableciki, zabawa telefonem po menu, jak się siedzi w kolejce, które zawładnęły ameryczką i europką!
Jesteś w Polsce, to szanuj nasze obyczaje! Jak się nie podoba, to z Bogiem!
Pierdolona gimbusiarnia... tylko ta moda na hamerykę, bo modne... tak samo z Korwinem - głosuję, bo jest taaaaki rozbujnik polityczny i jest to modne na niego głosować. Wyjebać tą mode w pizdu, tylko ogłupia ludzi.