📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
To jest kurwa żałosne, żeby to chociaż jakiś szerszeń był to bym zrozumiał. Jak można bać się tak małego owada będąc od niego nieporównywalnie większym, silniejszym i inteligentniejszym ( to akurat nie tyczy się tej pizdy na nagraniu)...
Ale chujowy fejk.
Hurshar kashurshar. Hurlong churshar!
dupa może i fajna, ale język chujowy
Nic mnie tak nie rozpierdala jak laska co drze ryja na robala wielkości paznokcia małego palca u nogi I zanim go zajebie ro biedy robaczek ogłuchnie najpierw
Halman napisał/a:
może i ma to przetrenowane ale fajna dupa z twarzy
Też tak sądze.
jakbyś czytał ze zrozumieniem to byś nie pytał
Z czym?! Z czErnym ?
ty jestes rumun jakis czy analfabeta pospolity?
"Żymskie" kobiety się bawią, a Palestyńczycy po cichu są mordowani.
A potem słyszysz pierodolenie feministek, że kobiety są tak samo inteligentne jak ludzie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów