📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Kurwa... a właśnie miałem jajka na kolacje ugotować,no to zjem kanapki...
Ale to mi przypomina mszyce , a one rosną na liściach prawda?
Taak, a biedronki wyrastają z bambusów
Tak wybrzydzacie, a powiem wam że jakbyście wiedzieli co wy w swoim życiu zjedliście, to rzygalibyście 666 dni i nocy.
trzelpy napisał/a:
Tak wybrzydzacie, a powiem wam że jakbyście wiedzieli co wy w swoim życiu zjedliście, to rzygalibyście 666 dni i nocy.
Pierdolenie. Wystarczy, że znam dokładnie proces powstawania parówek. Mimo to, wpierdalam je dość często.
Pracuję na jednej z Polskich ferm drobiu, obawiam się że to nie wina gotowania, co starych jaj. Dodam, że prócz robali, które same wyłażą z jaj, towarzyszy temu niezły smród. Ale robaczki idealne na ryby
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów